72-godišnjak iz Kukljice prijavljen zbog mučenja i ubijanja životinja 72-godišnjak iz Kukljice prijavljen zbog mučenja i ubijanja životinja
Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 72-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za dva kaznena djela ubijanje ili mučenje životinja. Naime,... 72-godišnjak iz Kukljice prijavljen zbog mučenja i ubijanja životinja

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 72-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za dva kaznena djela ubijanje ili mučenje životinja.
Naime, 72-godišnjaka se sumnjiči da je u nedjelju u Kukljici iz zračnog oružja usmrtio mačka 30-godišnjeg vlasnika, a da je prije desetak dana na isti način ranio mačku 75-godišnje vlasnice. Kod njega je pronađeno zračno oružje, zračna puška i pištolj, koji su mu oduzeti.
Protiv 72-godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznenu prijavu zbog ubijanje ili mučenje životinja, te protiv istog slijedi i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

  • Anonimno

    6. svibnja 2020. #1 Author

    Dok u Zakonu ubojstvo životinja ne bude idetično kao ubojstvo čovjeka, kao u Americi, i postojale drastične kazne ovakve brutalne, nehumane, sociopatske situacije će se događati. Tko kaže da takva osoba sutra neće usmjeriti oružje na dijete ili čovjeka?! Nasilje i brutalnost ne biraju mete.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.