Na dužnost predsjednika Županijskog suda u Zadru imenovan je Željko Đerđ Na dužnost predsjednika Županijskog suda u Zadru imenovan je Željko Đerđ
Na dužnost predsjednika Županijskog suda u Zadru imenovan je Željko Đerđ, stoji u objavi Državnog sudbenog vijeća. Podsjetimo, provedeni su razgovori s trojicom kandidata.... Na dužnost predsjednika Županijskog suda u Zadru imenovan je Željko Đerđ

Na dužnost predsjednika Županijskog suda u Zadru imenovan je Željko Đerđ, stoji u objavi Državnog sudbenog vijeća. Podsjetimo, provedeni su razgovori s trojicom kandidata.

Time je završen postupak koji je trajao godinu i pola dana. Uz aktualnog zamjenika predsjednika Građanskog odjela, za čelno mjesto zadarskog suda natjecali su se i dosadašnji predsjednik suda Boris Babić te predsjednik Kaznenog odjela i bivši glasnogovornik Hrvoje Visković. Prema tablici koju je danas nakon provedenih razgovora objavio DSV, sva trojica dobila su istu ocjenu obnašanja sudačke dužnosti (138), a presudilo je bodovanje razgovora i predloženog programa rada.

Đerđ preuzima sud 1. prosinca, na vrijeme od četiri godine, dok će dosadašnji vršitelj dužnosti Marijan Bitanga već sutra prisegnuti za suca Visokog kaznenog suda.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.