ADVENT NA VIRU Ponuda originalnih virskih fritula spremljenih ispred posjetitelja! ADVENT NA VIRU Ponuda originalnih virskih fritula spremljenih ispred posjetitelja!
Tradicionalno na sâm dan Božića, u vrijeme adventa ili maškara u siječnju i veljači, na otoku Viru po posebnoj recepturi rade se najomiljenije dalmatinske... ADVENT NA VIRU Ponuda originalnih virskih fritula spremljenih ispred posjetitelja!

Tradicionalno na sâm dan Božića, u vrijeme adventa ili maškara u siječnju i veljači, na otoku Viru po posebnoj recepturi rade se najomiljenije dalmatinske zimske slastice – fritule.
Kakvog su okusa, u čemu je tajna njihove neodoljivosti, od čega se sastoje i kako ih vješto napraviti – provjerite u subotu u trećem tjednu „Adventa na Viru“ kada će ih kuharica Anđelka spremati na licu mjesta. Možete se ujedno i prijaviti na tečaj fritula kojega će voditi kuhari restorana „Kotarina“. Kao i svake subote, dali su oduška umijeću i tradiciji pa za sve posjetitelje „Adventa na Viru“ iz tjedna u tjedan spravljaju domaće virske fritule, a postoje, kažu nam, male tajne koje ih čine posebnima i neodoljivog okusa.zadar-express

Naravno, palit će se i treća svijeća, lampioni će ponovno letjeti prema nebu, a ovog puta svirat će odlični „Zadar Express“ kako bi i treća adventska subota na Trgu svetog Jure protekla u dobrom raspoloženju i veselju. Kuhano vino i čaj su besplatni, a događaj počinje u 18 sati na Trgu svetog Jure.

 

Tečaj izrade virskih fritula

Jednostavne, ukusne i neodoljive! Baš takve su virske fritule koje se rade po domaćoj tradicijskoj recepturi, a kuhari restorana „Kotarina“ velikodušno će s vama podijeliti tajnu njihove izrade. Detalje i sastojke nećemo otkriti, ali sve o virskim fritulama i njihovom spravljanju naučit ćete ako se prijavite na tečaj izrade fritula još ove subote na jednoj od kućica kod djelatnika „Vir turizma“.

lampioni

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.