Ana Nekić udomila napušteno dijete, Općina Jasenice dala joj priznanje Ana Nekić udomila napušteno dijete, Općina Jasenice dala joj priznanje
Grb Općine Jasenica ove godine dobila je Ana Nekić, mještanka koja se odlučila na nesebičan čin – pružila je dom i obitelj nezbrinutom djetetu.... Ana Nekić udomila napušteno dijete, Općina Jasenice dala joj priznanje

Grb Općine Jasenica ove godine dobila je Ana Nekić, mještanka koja se odlučila na nesebičan čin – pružila je dom i obitelj nezbrinutom djetetu.

Iako je i sama majka četvero djece, te ima oko njih briga i obaveza, svi zajedno odlučili su podijeliti ono što imaju s djetetom koje nije imalo sreću da ima vlastitu obitelj.

U kratkom filmu o dobitnicima ovogodišnjih priznanja Općine Jasenica, sve okupljene na sjednici dirnuli su prizori koji pokazuju tople trenutke s novim članom u obitelji Nekić.

Načelnik općine Martin Baričević nije ni trenutka dvojio oko toga zaslužuje li ova majka Grb Općine Jasenice, a osim toga pomoći će i oko drugih stvari.

Napomenimo i to da Općina Jasenice sufinancira boravak djece u dječjem vrtiću, zatim nabavku udžbenika za osnovnoskolce, sufinancira i srednjoškolske pokazne karte, stipendira studente itd.

20180120_120030

 

 • MATE

  20. siječnja 2018. #1 Author

  Bilo bi lijepo da ste stavili sliku gospođe Nekić, a ne tašte političare kako drže govore. Valjda je smisao objave članka hvale vrijedna gesta.

  Odgovori

 • Ivan Vulić

  20. siječnja 2018. #2 Author

  Gospođa Nekić zbog bolesti nije došla po priznanje. Ali mi svi iz Jasenica znamo o kome se radi. Znamo i nju i obitelj. Svaka čast novinaru koji je napisao ovako lijep članak. Valjda po vama ne treba pisati o ovako lijepim stvarima ako nema slike od žene.

  Odgovori

 • Anonimno

  20. siječnja 2018. #3 Author

  Pošto je i dvd-u jasenice dodljena plaketa bilo bi ljepo da su pozvali i nas koji gasimo požare pod imenom istog toga DVD-a

  Odgovori

 • Anonimno

  21. siječnja 2018. #4 Author

  Svaka cast Opcini i njenom rukovostvu jasam uzela dijete sa deponije tesko bolesno pasu mojo Opcini nacelnik reko dasam im u selo cigane dovela a ne dasam dobila samo podrzku nista vise netrebam ali sam ipak ponosna na moje dijete koje je danas 10 godina i zdravlja pod kontrolim

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.