Ante Rebić svima u selu otplatio kredit – nogometaš velikog srca! Ante Rebić svima u selu otplatio kredit – nogometaš velikog srca!
Naš krilni napadač Ante Rebić otkriće je Svjetskog prvenstva za širu javnost. Za njim traga pola Premier lige, javlja austrijski Heute. Rebić je rodom... Ante Rebić svima u selu otplatio kredit – nogometaš velikog srca!

Naš krilni napadač Ante Rebić otkriće je Svjetskog prvenstva za širu javnost. Za njim traga pola Premier lige, javlja austrijski Heute. Rebić je rodom iz Vinjana Donjih, malog mjesta pokraj Imotskog. Njegov otac bio je vozač autobusa, a majka pravna pripravnica. S 19 godina otišao je u Italiju, u Fiorentinu, ali svoj rodni kraj nikad nije zaboravio.

Lovro Šindik, koji je s Rebićem igrao u mladoj reprezentaciji otkrio je veliki potez Ante Rebića.

Već tada je njegov talent zapeo za oko pa je igrao i za mlađu reprezentaciju. Sa 19 godina već ga je tražila talijanska Fiorentina koja je Splitu za mladog napadača platila 7 milijuna eura.

Danas bi Rebića mnogi klubovi htjeli u svojim redovima.

No usprkos tome, on nikada nije zaboravio svoje korijene. Kako je za austrijski list Heute otkrio njegov prijatelj i suigrač iz iz mlade reprezentacije Lovro Šindik, Rebić je pokazao svoje veliko srce i izvan terena, i to u tišini…

  • Anonimno

    15. srpnja 2018. #1 Author

    Hvala ti od srca, Ante! Sportaši su uvijek imali velika srca, ali i korijene svojih pradjedova! Nek tvoje puteve života slijede oni kojima tvoja plemenitost treba da bude KARMIČKA LEKCIJA! Nebo te blagoslovilo!

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.