Bazen na Višnjiku neće raditi od petka do nedjelje zbog održavanja Davis Cupa Bazen na Višnjiku neće raditi od petka do nedjelje zbog održavanja Davis Cupa
Ovim putem obavještavamo sve korisnike Zatvorenog bazenskog plivališta Višnjik, članove klubova i rekreativce, da plivalište neće raditi u periodu od petka 14. rujna pa... Bazen na Višnjiku neće raditi od petka do nedjelje zbog održavanja Davis Cupa

Ovim putem obavještavamo sve korisnike Zatvorenog bazenskog plivališta Višnjik, članove klubova i rekreativce, da plivalište neće raditi u periodu od petka 14. rujna pa do nedjelje 16. rujna 2018. zbog održavanja Davis Cup susreta između Hrvatske i SAD-a.
Odluku o zatvaranju plivališta donijeli smo u dogovoru s Hrvatskim teniskim savezom zbog sigurnosnih i logističkih razloga, a sve da bi organizacija Davis Cupa prošla u skladu s visokim standardima koje jedno ovakvo natjecanje i zahtjeva.
Plivalište će za sve korisnike opet početi s radom u ponedjeljak 17. rujna od 6 sati po redovitom rasporedu kao i ranije.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.