Bibinjac odigrao 20 parova i osvojio na kladionici 121.000 kn! Bibinjac odigrao 20 parova i osvojio na kladionici 121.000 kn!
Genijalan listić složio je Frane Lisica, igrač Prve sportske kladionice na terminalu u Bibinjama, kod Zadra. Odigrao je 20 parova, uglavnom takozvanih zicera, sve... Bibinjac odigrao 20 parova i osvojio na kladionici 121.000 kn!

Genijalan listić složio je Frane Lisica, igrač Prve sportske kladionice na terminalu u Bibinjama, kod Zadra. Odigrao je 20 parova, uglavnom takozvanih zicera, sve pogodio i sa uplatom od 995 kuna osvojio dobitak 121 tisuću i 852 kune, računajući i naš bogati Bonus. Pritom je bitno napomenuti da je ukupni dobitak umanjen jer susret Lazio – Udinese nije odigran, te je obračunat koeficijent 1. Nikada nećemo saznati je li mu to odnijelo još veću zaradu (ukupno bi bilo čak 190 tisuća, ili pak – pomoglo…

U analizi koeficijenata je jasno da je igrao na “sigurno”, većinom su to pobjede uvjerljivih favorita, izuzetak je 1,85 da će na košarkaškoj utakmici turske košarke Usak – Sakarya biti postignuto više od 156 poena, te 1,50 da će u meču ManCity – Arsenal oba postići pogodak.

Zanimljivo je da je, sudeći po terminima događaja, posljednji tip kojeg je čekao sretni dobitnik bila “dvica” na meč Slaven – Dinamo, koji je “ušao” doslovce u posljednjoj minuti i donio sjajni dobitak u Bibinje!

naslov1311

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.