Bibinjci obilježavaju obljetnicu smrti Franka Lisice i Dan Općine Bibinje! Bibinjci obilježavaju obljetnicu smrti Franka Lisice i Dan Općine Bibinje!
Bogatim, raznovrsnim i zanimljivim programom koji traje od 15. travnja do 22. svibnja obilježavajući se ovogodišnji Dani Općine Bibinje. Središnji događaji su obilježavanje 28.... Bibinjci obilježavaju obljetnicu smrti Franka Lisice i Dan Općine Bibinje!

Bogatim, raznovrsnim i zanimljivim programom koji traje od 15. travnja do 22. svibnja obilježavajući se ovogodišnji Dani Općine Bibinje.
Središnji događaji su obilježavanje 28. obljetnice pogibije Franka Lisice i svečana sjednica povodom Dana Općine Bibinje.
U ponedjeljak, 1. svibnja, s početkom u 4.45 sati noću, kreće mimohod Bibinje – Polača, a okupljanje i polazak je s Trga dr. Franje Tuđmana u Bibinjama.
Oni koji ne mogu pješačiti, imaju organiziran autobus u 10 sati. Za 11 sati predviđeno je polaganje vijenaca i molitva na mjestu pogibije Franka Lisice, na brdu Štrkovača iznad Polače.
U utorak, s početkom u 8 sati, održat će se misa zadušnica u Crkvi Velike Gospe. U 9 sati je polaganje vijenaca na Frankovu grobu i pored centralnog križa na na novom groblju.
U 11 sati održat će se svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Bibinje, u prostoru Osnovne škole Stjepana Radića.

IMG_20190429_211131

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.