BIBINJE Velika proslava blagdana Velike Gospe i Sv. Roka – koncert Dražena Zečića BIBINJE Velika proslava blagdana Velike Gospe i Sv. Roka – koncert Dražena Zečića
Svetkovina Velike Gospe, u četvrtak 15. kolovoza svečano se slavi u župnoj crkvi Velike Gospe u Bibinjama.  Mise su na rasporedu u 8 i... BIBINJE Velika proslava blagdana Velike Gospe i Sv. Roka – koncert Dražena Zečića

Svetkovina Velike Gospe, u četvrtak 15. kolovoza svečano se slavi u župnoj crkvi Velike Gospe u Bibinjama.  Mise su na rasporedu u 8 i 10:30 sati, te u 18:30 uz procesiju s Gospinim kipom kroz mjesto koju predvodi vlč. Josip Pende iz Rijeke. Za veselu atmosferu  na blagdan Velike Gospe,  pobrinut će se  Ivica Sikirić Ićo i grupa Dilema. Početak koncerta najavljen je za 21 sat ispred SC Crljenica. Točno u ponoć veličanstvenim vatrometom započinje proslava tradicionalne bibinjske fešte.

vatromet bibinje_800x415

Sv. Roko, zaštitnik župe sv. Roka u Bibinjama, svečano se slavi u petak 16. kolovoza. Misna slavlja u crkvi sv. Roka u Bibinjama su u 8 i u 18:30 sati. Središnje koncelebrirano slavlje počinje u 10:30 sati u crkvi sv. Roka, potom i procesija s kipom sv. Roka koja prolazi kroz Staro selo, predvodi fra Diego Deklić, OFM.

Blagdan zaštitnika sela sv. Roka prigoda je da se okupi cijela obitelj, prijatelji i gosti te da se uz pečenu janjetinu i bogat stol vesele i pjevaju do večeri. Vrhunac proslave bit će koncert popularnog pjevača Dražena Zečića i grupe Banana. Početak koncerta je u 22 sata, ulaz je besplatan za sve posjetitelje. 

Foto: Leo Banić

koncert dražen zečić-600x849

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.