Biogradski gastro stol u lipnju, pjevat će Mladen Grdović i Ivan Zak Biogradski gastro stol u lipnju, pjevat će Mladen Grdović i Ivan Zak
Manifestacija Gastro Biograd održat će se u periodu od 22. do 24. lipnja 2018. godine u gradu Biogradu na Moru. Već nadaleko prepoznata i vrlo posjećena manifestacija biogradskog... Biogradski gastro stol u lipnju, pjevat će Mladen Grdović i Ivan Zak

Manifestacija Gastro Biograd održat će se u periodu od 22. do 24. lipnja 2018. godine u gradu Biogradu na Moru.

Već nadaleko prepoznata i vrlo posjećena manifestacija biogradskog Gastro stola ove godine dobiva kreativni zaokret te konceptualno i nominalno evoluira u event pod nazivom Gastro Biograd.
Gastro Biograd, manifestacija koja objedinjuje sve nacionalne gastronomske zastave, ove godine će se održati na lokaciji biogradske šetnice i bazena hotelskog kompleksa Ilirija, sve pod organizatorskom palicom Turističke zajednice grada Biograda na Moru, Grada Biograda na Moru i hotelske kuće Ilirija d.d.
Sve one koji odluče ovaj produženi vikend provesti u Biogradu i njegovoj okolici očekuje savršen spoj uživanja u hrani, domaćim autohtonim proizvodima i dobroj koncertnoj zabavi, uz nezaobilazne benefite mora i sunca.
GASTRO BIOGRAD_Program_web size-768x1085

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.