BIVŠA KRALJICA TORCIDE U ARSENALU Rasprodane karte za koncert Doris Dragović BIVŠA KRALJICA TORCIDE U ARSENALU Rasprodane karte za koncert Doris Dragović
Nakon punih 12 godina hrvatska estradna diva Doris Dragović, održati će dugoočekivani solistički koncert u zadarskom Arsenalu 25. studenog s početkom u 22 sata.  Za... BIVŠA KRALJICA TORCIDE U ARSENALU Rasprodane karte za koncert Doris Dragović

Nakon punih 12 godina hrvatska estradna diva Doris Dragović, održati će dugoočekivani solistički koncert u zadarskom Arsenalu 25. studenog s početkom u 22 sata.  Za sve njezine obožavatelje ipak neće biti mjesta na ovom koncertu s obzirom da su karte za koncert bivše kraljice Torcide već nekoliko dana rasprodane, iako najuporniji još uvijek pokušavaju dobiti svoje mjesto putem službene stranice Arsenala. Ukoliko vam se posreći, možda je upravo to mjesto na kojemu će biti objavljena informacija o eventualnim odustancima u posljednji trenutak te si ipak uspijete osigurati zagarantiranu zabavu uz veličanstvenu Doris.

Kako se posljednjih godina povukla i rijetko je se viđa na glazbenoj i javnoj sceni, svaki se njezin nastup iščekuje s nestrpljenjem što govore i razgrabljene karte za ovaj njezin zadarski koncert.

U više od tri desetljeća njezine glazbene karijere svaki koncert Doris Dragović bio je posebna emotivna glazbena priča za koju se tražilo mjesto više. U ranim osamdesetima postala je članica grupe “More”, a 1986. godine započela je solističku karijeru. Na samom početku karijere nazirala se njezina zlatna budućnost i uspjeh te je jedan od njezinih, iz tog vremena, poznatijih singlova “Hajde da se mazimo” uvršten je na CD “Zlatne osamdesete”. Doris je i dva puta predstavljala Hrvatsku na Pjesmi Eurovizije, odnosno Jugoslaviju 1986. godine sa skladbom “Željo moja” kada je postigla 11. mjesto u Norveškoj, dok je ipak veći uspjeh postigla 1999. godine  kada je s “Marijom Magdalenom” osvojila 4. mjesto u Izraelu.

Vjerujemo kako ćete uživati konačno uživo doživjeti poznate hitove “Malo mi za sriću triba”, “Željo moja”, “Jedini”, “Krivi ljudi”, “Neću propast ja”, “Baklje ivanjske”, te mnoge druge uspješnice iz dugogodišnje bogate karijere Doris Dragović. Sigurni smo da će to biti večer za pamćenje, glazbeno putovanje kroz bezvremenske hitove uz puno emocija, plesa i veselja.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.