“Bleke i konji” prodali 500 kalendara na kojima poziraju goli! “Bleke i konji” prodali 500 kalendara na kojima poziraju goli!
Kalendar Bleka i konja na kojem njih dvanaest poziraju nagi postao je veliki hit, čak toliki da su ga tri puta davali u tisak,... “Bleke i konji” prodali 500 kalendara na kojima poziraju goli!

Kalendar Bleka i konja na kojem njih dvanaest poziraju nagi postao je veliki hit, čak toliki da su ga tri puta davali u tisak, objavio je Zadarski list .

Od ukupno tiskanih 500 komada prodali su ih 490, a nadaju se da će i tih preostalih desetak uskoro “otići”.

– Za desetak dana podvući ćemo crtu i kontaktirati gospodina Igora Blaslova i socijalnu samoposlugu. U dogovoru s njim vidjet ćemo što je od potrepština najbolje za kupiti i tada ćemo tražiti najbolju ponudu trgovina i krenuti u akciju kako bismo donaciju realizirali, kaže Enio Meštrović, voditelj udruge Bleke i konji.

– Mislili smo da će nam najteže biti snimiti kalendar, i u tom pogledu fotografi i modeli uistinu su obavili lavovski posao, ali najteže je ipak bilo ono što je uslijedilo – promocija i prodaja kalendara, kaže Meštrović i dodaje kako je bilo kupnje od po pet ili deset komada, ali većinom je ipak bila kupnja jednog komada.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.