Bogat program Kazlišta lutaka Zadar za djecu i mlade Bogat program Kazlišta lutaka Zadar za djecu i mlade
Polako se rastajemo od kratkih zimskih dana i pripremamo za doček dražeg nam – proljeća. Približavanje proljeća za nas u Kazalištu lutaka donosi još... Bogat program Kazlišta lutaka Zadar za djecu i mlade

Polako se rastajemo od kratkih zimskih dana i pripremamo za doček dražeg nam – proljeća. Približavanje proljeća za nas u Kazalištu lutaka donosi još dva slavlja! 20. ožujka obilježava se Svjetski dan kazališta za djecu i mlade, a 21. ožujka slavimo Svjetski dan lutkarstva.

I ove godine Kazalište lutaka Zadar pripremilo je prigodan program.

U utorak, 20. ožujka u jutarnjim satima odigrat će se dvije predstave „Čudnovate zgode šegrta Hlapića“ za organizirane dolaske vrtića i škola, a u popodnevnim satima ugostit ćemo Udrugu za kulturu i umjetnost DRAMA PLUS s predstavom „Carevo novo ruho“ u režiji Vinka Radovčića za sve posjetitelje.

Prije predstave predstaviti će se dječji zbor Kazališta lutaka Zadar „Tintilinić“ prigodnim kratkim programom, a nakon svih predstava sve mališane očekuje slatko iznenađenje.

 

PROGRAM

 

  1. ožujka 2018., utorak

9:30 „Čudnovate zgode šegrta Hlapića“

11:00 „Čudnovate zgode šegrta Hlapića“

18:00 Dječji zbor „Tintilinić“

18:00 „Carevo novo ruho“

 

  1. ožujka 2018., srijeda

9:30 „Čudnovate zgode šegrta Hlapića“

11:00 „Čudnovate zgode šegrta Hlapića“

Za predstavu „Carevo novo ruho“ karte se već mogu kupiti preko internet prodaje na: http://www.klz.hr/repertoar/ulaznice

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.