BOGAT SPORTSKI PROGRAM NA VIŠNJIKU: Košarka, odbojka, plivanje… BOGAT SPORTSKI PROGRAM NA VIŠNJIKU: Košarka, odbojka, plivanje…
Ovog vikenda na Višnjiku očekuje vas iznimno bogat i sadržajan sportski program koji već večeras, u petak, otvaraju svojom utakmicom kadeti KK Zadra i... BOGAT SPORTSKI PROGRAM NA VIŠNJIKU: Košarka, odbojka, plivanje…

Ovog vikenda na Višnjiku očekuje vas iznimno bogat i sadržajan sportski program koji već večeras, u petak, otvaraju svojom utakmicom kadeti KK Zadra i KK Šibenik. Utakmica se igra u pomoćnoj dvorani 3, a početak je zakazan u 21:00 sat.
Subota ujutro rezervirana je za dvije utakmice županijske košarkaške lige mlađih kadeta, u 9:00 sati susreću se KK Jazine Arbanasi i KK Voštarnica, a u 11:00 sati KK Zadar i KK Zara, obje utakmice se igraju u dvorani broj 3, u kojoj se također igra i susret u kategoriji juniora između KK Zadar i KK Sonik Puntamike, a koji je zakazan za 16:00 sati.
U subotu se igraju i dvije odbojkaške utakmice prve lige, u 17:00 sati odbojkašice Zadra dočekuju momčad HAOK Rijeka u 9. kolu 1. lige za seniorke, a odbojkaši Zadra će u 19:00 sati ugostiti OK Rovinj, također u utakmici 9. kola 1. lige za seniore, oba susreta igraju se u dvorani broj 4.
Subota u 19:00 sati rezervirana je i za susret 10. kola A1 ženske košarkaške lige koji će se odigrati u dvorani broj 3, a u kojem se susreću ŽKK Zadar i ŽKK Plamen Požega.
U nedjelju 11. prosinca odigrati će se još dvije odbojkaške utakmice u sklopu natjecanja u 1.B odbojkaškoj ligi za seniorke – grupa jug, u 11:00 sati počinje susret između OK Donat i ŽOK Sinj, a u 15:00 sati OK Zadar II i OK Makarska. Obadvije utakmice igraju se u dvorani broj 4.
U nedjelju u 13:00 sati, u pomoćnoj dvorani broj 2 na rasporedu je i košarkaški susret u kategoriji juniora u kojem će snage odmjeriti KK Voštarnica i KK Split.
Pomoćna dvorana broj 3 je u nedjelju rezervirana za košarkaške utakmice regionalne lige za dječake U12, a raspored odigravanja utakmice je sljedeći: u 9:00 sati ŠK Zadar – KK Sonik Puntamika, u 10:00 sati KK Jolly – KK Rijeka, u 11:00 sati KK Jolly – KK Sonik Puntamika, u 14:00 sati ŠK Zadar – KK Rijeka, u 15:00 sati ŠK Zadar – KK Jolly i u 16:00 sati KK Rijeka – KK Sonik Puntamika.
Što se tiče programa na Zatvorenom plivalištu, u nedjelju je na rasporedu 3. kolo Donat kupa – lige daljinskog plivanja koja se održava u organizaciji KDP Donat. Natjecanje počinje u 18:30.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.