BORINA KOLUMNA O BIG BROTHERU Koga zanima strast olinjale babe i 15 god mlađeg Bosanca?! BORINA KOLUMNA O BIG BROTHERU Koga zanima strast olinjale babe i 15 god mlađeg Bosanca?!
Hodam neki dan svojom Reljom i zaustavi me žena srednjih godina pristojnog dobrog izgleda, fino ubučena. Poznam je… Dajem joj ruku i srdačno je... BORINA KOLUMNA O BIG BROTHERU Koga zanima strast olinjale babe i 15 god mlađeg Bosanca?!

Hodam neki dan svojom Reljom i zaustavi me žena srednjih godina pristojnog dobrog izgleda, fino ubučena.
Poznam je… Dajem joj ruku i srdačno je pozdravljam. Bila je to nekada profesorica mog sina Roka u srednjoj školi.
Kako je moj Roko, pita me. Kažem: hvala dobro je… evo sad je u Zagrebu, smjestio se i počeo je studirati.
„Ajte baš fino. Lipo mi ga pozdravite šjor Boro, a ja evo žurim. Bila sam nešto u kupovini, pa žurim kući jer počinje mi Big brother. Pozdravite mi i suprugu. Bog!“ I ode žena brzinom strijele.
Tako sam i ja znao žuriti, nekad ranije, kad bi bila u Jazinama važna utakmica, pa od uzbuđenja nikad stići iako mi je dvorana od kuće bila udaljena 150 metara.
I udjem ja u obližnji kafić, naručim piće, zapalim cigaru i mislim se – ma koji je vrag ovim ljudima danas? Što je to u njih munjeno ušlo???
Kukaju da nemaju za preživjeti, da se loše živi, a svi opijeni s tamo nekim Big brotherom?!
Onda se ja mislim, da ja slučajno nisam prolupao ili ono baš skroz ispao iz mota, kad svi oko mene to razumiju, a ja jedini ne razumijem.
Tada mi u kafić uđe prijatelj. Pitam ga za mamu i tatu, a on da mama gleda Big brother!
Eeeeeee, tad sam konačno shvatio – da taj facken Big brother gledaju većinom osrednje žene umirovljenice, možda i neki manji broj nešto mlađih žena, ali tko god gleda da gleda, nikako mi ne može biti jasno, niti će – što oni to zapravo gledaju? Što oni to tamo vide?
Ljubavne strasti tamo nemogu viditi, nekih moralnih vrijednosti i tema sumnjam da tamo mogu naći?
Aaaaaaaaaaa….da nije možda ljubav i romantika???
Da, nema što drugo biti!
Ali eto ja kao muškarac srednjih godina, moram stvarno priznati, da je neviđeno lijep osjećaj vidjeti i gledati tu novu Afroditu, boginju ljubavi, sa svojih 60 godina ili koliko već ima, kad se tamo valja po krevetu, Bože mi prosti – kao stari olinjali tuljan, u romantičnom zagrljaju sa 15 godina mlađim Bosancem Goranom, koji kao kakav psihodelija, jer sigurno i garantirano nit on nije normalan, jer u suprotnom da je onda tamo ne bi ni bio…
Moram priznati da stvarno takve scene normalan čovjek, sa normalnim želucem, teško da može gledati i guštati u tome, bez ikakve uvrede i ljutnje dragi prijatelji.
To mogu gledati samo oni kojima je želudac odavno otupio na sve, a i psihičko stanje isto tako.
Jer gledati staru bakicu kako se valja pokrivena dekom i vjerojatno bez zubi, skinutom dintjerom, po krevetu, grleći se i ljubeći sa tim svojim Romeom, svak normalan i realan priznat će da nije nimalo ugodna i za oko lijepa scena. Dapače, rekao bi da je degutantno!
Gadljivo ukusna i nesnošljiva.
Pa bar da je ta žena, Bog neka mi oprosti, dobrodržeća…lijepa… koja drži do sebe…
Poznam u našem gradu puno žena koje imaju godina kao i ova Vesna, ali ova Vesna prema njima izgleda ka da im je prababa.
Normalno, drage moje prijateljice i prijatelji, nemojte mi ni malo zamjeriti na ovom ne baš nježnom osvrtu ove Sodome i Gomore, znam da svak od nas ima pravo raditi i činiti ono što ga je volja od sebe, ali onda pošto se sve ovo događa javno na televiziji, i pošto je s ovim prenatrpan Facebook i svi portali, oprostite mi onda, ali i ja isto imam pravo dati i svoj osvrt i iskazati svoje razmišljanje o tome.
Vidite kad smo već kod razmišljanja, onda moram ustvrditi da je ta Vesna jako sebična žena.
Zašto sebična? Zato što u tom kokošinjcu misli samo na sebe, na svoje užitke s mlađim muškarcem, i ništa je drugo ne zanima.
Ne zanima je ni njena kćerka… govore da ima kćerku.
I kako je sada njoj, kako se osjeća, kako provodi dane, dok joj milijuni ljudi putem malog ekrana gledaju pohotnu i bolesnu mater, kako od sebe pravi arlekina.
Je li se ta žena, nadasve neinteligentna žena, jedan sekund zapitala što je sve prouzročila svojoj obitelji, onima kojima nešto znači u životu?
Da sam ja, priznajem, jedan od tih, meni više sigurno ne bi ništa značila.
A za sve prijatelji moji ovo napisati natjerala me sramota, koja sada i mene drži ni krivog ni dužnog, jer ko god u Hrvatskoj spomene ime ove kornjače, svi kažu – Zadar.
Svi govore – Zadranka.
Pa me iskreno, dragi moji, zbog toga malo i sram, priznat ću vam
Eto, ja vam napisao o ovom proklestvu 21 stoljeća, što ga Big brotherom zovemo, a vi koji ga gledate – nemojte se ljutiti na mene.
Gledajte ga i dalje, mada sam vam ja jedinu i pravu istinu napisao, a svima vama, koji gledate i ne gledate, laka i ugodna noć. Napravite si vi u svojoj sobi svoj Big brother, daleko od kamera.
Sve vas skupa pozdravlja…

VELIKI BRAT

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.