Boris Novković razvodi se od Zadranke Ines nakon samo četiri mjeseca braka? Boris Novković razvodi se od Zadranke Ines nakon samo četiri mjeseca braka?
‘Ines, ugasila si sve dileme , Ines, zaustavila moje vrijeme…Samo budi kraj mene do kraja svijeta i natrag’, stihovi su kojima je Boris Novković... Boris Novković razvodi se od Zadranke Ines nakon samo četiri mjeseca braka?

‘Ines, ugasila si sve dileme , Ines, zaustavila moje vrijeme…Samo budi kraj mene do kraja svijeta i natrag’, stihovi su kojima je Boris Novković opisao svoju ljubav prema 19 godina mlađoj Ines Katić, djevojci s kojom se vjenčao u kolovozu prošle godine. No, čini se kako treća ipak i nije bila sreća, objavio je Story.hr

Ako je suditi prema njegovim riječima koje je napisao na Facebooku sinoć nakon koncerta posvećenom Kemalu Montenu, njihova je ljubav na kušnji.

‘Kraj koncerta za Kemu i moj osjećaj spram ljubavi i pjesme koja sve govori o njoj. Svi koji ste predmnijevali neslavan kraj, uživate u tome i mislite da ste u pravu, niste, a ja ću uživati u svojoj iskrenosti i uvijek i ponovo dati cijelog sebe za ljubav. Ako treba, četvrti i peti i deseti put! Vjerovat ću u pravu ljubav, zauvijek! I nema drugog komentara! Ines, hvala!’, napisao je Boris uz pjesmu ‘Nije htjela’.

Novković je sinoć na koncertu u Lisinskom pod nazivom ‘Hiljade pahulja bijelih’ otpjevao neke pjesme Kemala Montena, a u publici je izostala podrška njegove Ines.

Foto: Story.hr

 • Anka Aćimov

  19. siječnja 2017. #1 Author

  PORUKA BORISU N. lipo se vrati(ako te primi) prvoj supruzi i sinovima,nigdje nećeš naći toliko ljubavi i sreće kao sa svojom djecom.Radiš gluposti,zar tvoja ljubav nemože trajati duže,zamisli se ,što radiš,imaš li srca,dušu?Posjeti neku stručnu osobu-psihoterapeuta ili nekog tko ti može pomoći,zamisli se malo o svom ponašanju.možda griješim,ali toliko puta se ženiti i ostavljati partnerice-Što reći?

  Odgovori

 • via magna

  22. siječnja 2017. #2 Author

  Anka, neće ga primiti nazad..Možda bi bilo bolje naći partnera približno istuh godina.Čini mi se da je dobna razlika prevelika.Još veća je bila kod Kalembera i problem.Svakako je teško a njemu je bolje da to rješava doma nego kojekakvim objavama.
  VIVA ZADAR
  .PS:I doći će taj dan i biti će Kalelarga kako je htjelo i željelo skoro 10 tisuća ljudi.

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.