BORO POŠTAR OSJEĆA PONOS: Hvala svima koji su došli na Tornadovu feštu! BORO POŠTAR OSJEĆA PONOS: Hvala svima koji su došli na Tornadovu feštu!
Proslava 50. obljetnice postojanja zadarske navijačke udruge Tornado nadmašila je sva očekivanja. Više od 20 tisuća građana okupilo se u utorak na Forumu, gdje... BORO POŠTAR OSJEĆA PONOS: Hvala svima koji su došli na Tornadovu feštu!

Proslava 50. obljetnice postojanja zadarske navijačke udruge Tornado nadmašila je sva očekivanja.
Više od 20 tisuća građana okupilo se u utorak na Forumu, gdje je nastupilo više od 20 glazbenih izvođača.
Priređena je bakljada, te spektakularan vatromet, a tijekom jučerašnjeg dana izmjenjivali su se pozitivni dojmovi.
Glavni organizatori ovog događaja, Boris Marin, od milja zvan Boro Poštar, i Marko Butić, primili su bezbroj čestitaka zbog uspješne organizacije.
Događaj je, podsjetimo, bio najavljen za ponedjeljak, pa je odgođen za idući dan radi kiše, što je svima prouzročilo dodatni stres.
Međutim, na kraju se sve dobro posložilo, te večeri je vrijeme bilo pravo ljetno, te su svi uživali u proslavi i prigodnom programu.
Boris Marin, osvrući se na proslavu, ističe kako je još uvijek iscrpljen, ali sretan i ponosan.

“Posebno želim zahvaliti mojim dragim sugrađanima koji su prepoznali trud, muku i znoj, te došli dati podršku. Hvala im! Umoran sam,  iscrpljen i sjetan, ali ponosan i sretan. Fešta je uspjela. To ne sudim ja, nego svi stanovnici ovog grada. Hvala im!” – kazao je za portal Kalelarga Boris Marin Poštar.

IMG_2057

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.