Božićni koncert klape Intrade i ove godine u Arsenalu Božićni koncert klape Intrade i ove godine u Arsenalu
Na blagdan Božića, u ponedjeljak, 25.12.2017. očekuje Vas već tradicionalni spektakularni koncert Tomislava Bralića i klapa Intrade, koji će i ovog puta uz Tomislava... Božićni koncert klape Intrade i ove godine u Arsenalu

Na blagdan Božića, u ponedjeljak, 25.12.2017. očekuje Vas već tradicionalni spektakularni koncert Tomislava Bralića i klapa Intrade, koji će i ovog puta uz Tomislava Bralića i već dobro poznat repertoar omiljenih dalmatinskih pjesama i najljepših božićnih skladbi zabavljati publiku u ilirijinom Arsenalu.

Klapa Intrade ove godine je osim prethodno hitova ‘Zalutali pogled’ i ‘Ne mogu te prestat ljubit’ obogatila svoj repertoar s bezvremenskim hitom „Ti samo si ti“ koju ćete uz ostale hitove, imati priliku čuti u Arsenalu na božićnu noć.

Nastup najpopularnije zadarske klape, jedine klape koja je osvojila Splitski festival i jednog od najpopularnijih hrvatskih pjevača nastavak je niza izvrsno posjećenih koncerata u ilirijinom Arsenalu.

I ove godine Arsenal se potrudio na najbolji mogući način Zadranima i njihovim gostima zaželjeli sretan Božić i Novu godinu, a ima li boljeg načina nego učiniti to tradicionalnim koncertom Tomislava Bralića i klape Intrade?

Budite i vi dio tradicije i ne propustite osigurati karte za najljepši dan u godini uz najljepšu atmosferu u gradu!

Ulaznice potražite u Arsenalu od ponedjeljka do petka u terminu od 09.00-15h, i subotom od 09.00h – 12h.

120,00 kuna za PARTER
180,00 kuna STANDARD (stolovi od sredine do zida-galerija)
250,00 kuna PREMIUM (stolovi uz ogradu-galerija)

Informacije: [email protected] ili na broj telefona: 023 253 821

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.