Božidar Kalmeta pohvalio Vir: Otok ima ponudu za turiste iz cijele Europe i svijeta! Božidar Kalmeta pohvalio Vir: Otok ima ponudu za turiste iz cijele Europe i svijeta!
Na otvorenju Virskog ljeta bio je, među brojnim uzvanicima, i bivši gradonačelnik Zadra, Božidar Kalmeta, koji je odradio i dva mandata ministra mora, prometa... Božidar Kalmeta pohvalio Vir: Otok ima ponudu za turiste iz cijele Europe i svijeta!

Na otvorenju Virskog ljeta bio je, među brojnim uzvanicima, i bivši gradonačelnik Zadra, Božidar Kalmeta, koji je odradio i dva mandata ministra mora, prometa i razvitka i infrastrukture. On je, komentirajući stanje na Viru, iznio brojne pohvale.

“Vir je odavno prepoznat kao turistička destinacija. Ovdje možemo vidjeti i doživjeti cijelu Hrvatsku u malome, ali također i turiste iz cijele Europe i svijeta. Otok živi turistički, a to se osjeti na svakomu koraku – sažima prvi dojam Virskog ljeta Božidar Kalmeta, koji je na Vir došao kao izaslanik premijera Andreja Plenkovića. U izaslaničkom svojstvu na svečanosti otvorenja Virskog ljeta bio je i brigadir Miodrag Demo, od kolovoza prošle godine počasni građanin Vira.
– Na Viru sam uvijek dobro, kao što sam u dobroj i radnoj formi – kaže brigadir Demo kao službeni izaslanik gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića.

IMG_6172-2-800x534-800x534

  • Anonimno

    19. lipnja 2019. #1 Author

    Vir je prekrasn, ali dok šećete i upoznajete ga lomite noge jer nema struje u mnogim ulicama.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.