BRUTALNO PRETUČEN SLAVKO ŠARE Policija provela nekoliko osoba! BRUTALNO PRETUČEN SLAVKO ŠARE Policija provela nekoliko osoba!
Jučer je napadnut i brutalno pretučen Slavko Šare, istaknuti član Čačićevih Reformista i bivši načelnik općine Galovac. Pozvana je policija i Hitna pomoć. Kako... BRUTALNO PRETUČEN SLAVKO ŠARE Policija provela nekoliko osoba!

Jučer je napadnut i brutalno pretučen Slavko Šare, istaknuti član Čačićevih Reformista i bivši načelnik općine Galovac.

Pozvana je policija i Hitna pomoć.

Kako doznajemo, policija je privela nekoliko osoba, te je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Evo što je priopćila policija:

“Jučer oko 14 sati, u Galovcu, nakon verbalnog sukoba između 69-godišnjaka s jedne strane i 51 i 56-godišnjaka s druge strane, fizički su se sukobili 69-godišnjak i 56-godišnjak, pri čemu je 69-godišnjak teško ozlijeđen, a oštećen mu je i automobil Fiat.
U tijeku je kriminalističko istraživanje nad navedenom trojicom kao i nad 24 i 64-godišnjakom koje se dovodi u vezu s ovim događajem, zbog kaznenih djela nanošenja teške tjelesne ozljede, oštećenja tuđe stvari, prijetnji kao i narušavanja javnog reda i mira.”

Inače, Šare je imao problema s nekolicinom svojih sumještana i ranije, a njegov život posljednjih godina svodio se na sudske postupke i nastojanja da dokaže kako nije kriv za optužnice koje su mu se stavljale na teret, poput one zlouporabu položaja i ovlasti.

Fizički obračuni u Galovcu nisu rijetkost. I aktualni načelnik Marin Gulan brutalno je pretučen nedugo nakon dolaska na vlast, a u tijeku je sudski postupak osumnjičenima za to kazneno djelo.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.