Čak 16 umjetnika iz Bibinja izlaže svoje radove u “Lucinoj butigi” Čak 16 umjetnika iz Bibinja izlaže svoje radove u “Lucinoj butigi”
U sklopu obilježavanja Dana Općine Bibinje, u nedjelju, 05. svibnja u Lucinoj butigi održat će se 3. izdanje manifestacije pod nazivom Bibinje stvara. –... Čak 16 umjetnika iz Bibinja izlaže svoje radove u “Lucinoj butigi”
U sklopu obilježavanja Dana Općine Bibinje, u nedjelju, 05. svibnja u Lucinoj butigi održat će se 3. izdanje manifestacije pod nazivom Bibinje stvara.
– Ove godine festival bibinjskog stvaralaštva okupit će 16 sudionika koji se na neki način izražavaju kroz umjetnost. Svoje radove izložit će ljudi koji se bave slikanjem, crtanjem, keramikom, izradom žičanih figura, izradom hvatača snova, decoupage tehnikom, izradom drvenih suvenira i prirodnih sapuna. Večer će upotpuniti i uljepšati stihovi bibinjskih pjesnika– rekla nam je Lucija Kero Šimac, organizatorica.
Početak događanja najavljen je za 19 sati. Dodajmo ovome kako se odgađa najavljena akcija čišćenja bibinjskog podmorja u organizaciji Ronilačkog kluba Sv. Roko koja se trebala održati u nedjelju ujutro. Akcija se odgađa zbog najavljenih iznimno loših vremenskih uvjeta, novi datum bit će objavljen na službenim stranicama Općine Bibinje (bibinje.hr) koja je i sponzor svih događanja.
BIBINJE STVARA

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.