Cibona pobijedila Zadar, igra u finalu s Cedevitom Cibona pobijedila Zadar, igra u finalu s Cedevitom
Cibona se pridružila Cedeviti u finalu Kupa Krešimira Ćosića. No, dok se Cedevita mučila protiv Zaboka, Cibona je nešto mirnije došla do slavlje protiv... Cibona pobijedila Zadar, igra u finalu s Cedevitom

Cibona se pridružila Cedeviti u finalu Kupa Krešimira Ćosića. No, dok se Cedevita mučila protiv Zaboka, Cibona je nešto mirnije došla do slavlje protiv Zadra, u čijoj se dvorani završnica kupa igra. Ipak, ni ova utakmica nije mogla proći bez drame.

Luka Žorić je još jednom pokazao da bi bez njega sezone Cibone bila potpuno izgubljena. Centar zagrebačke momčadi je dominirao pod obručem pa je na njegovim krilima Cibona došla do dvoznamenkaste prednosti prije kraja poluvremena. Tu su razliku održavali do sredine posljednjeg dijela utakmice kada je Zadar s nekoliko dobrih akcija došao do samo 57:61. Imao je Zadar i napad za još veće približavanje, ali je Ivanov izgubio loptu. Žorić je nakon toga ubacio dva slobodna bacanja, Knowles izgubio još jednu loptu i pitanje pobjednika je bilo riješeno. Konačan rezultat je bio 73:61.

Žorić je utakmicu završio s 30 poena i 14 skokova. Uljarević je dodao 14 poena i 4 asistencije, a Ljubičić 13 poena. Kod Zadrana je najbolji bio Gray s 15 poena i 5 skokova, a Ivanov j dodao 12 poena i 4 skoka.

Finale Cedevite i Cibone igra se danas s početkom u 18 sati.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.