Članovi HSP AS donirali pakete uskršnjih pogača i slatkiša za siromašne sugrađane! Članovi HSP AS donirali pakete uskršnjih pogača i slatkiša za siromašne sugrađane!
Jutros s početkom u 8.00 sati je održana humanitarna akcija “Podjela uskrsnih slatkiša i pogača” socijalnoj samoposluzi Zadar, koju je inicirala zadarska Podružnica HSP... Članovi HSP AS donirali pakete uskršnjih pogača i slatkiša za siromašne sugrađane!

Jutros s početkom u 8.00 sati je održana humanitarna akcija “Podjela uskrsnih slatkiša i pogača” socijalnoj samoposluzi Zadar, koju je inicirala zadarska Podružnica HSP dr. Ante Starčević zajedno s Klubom žena HSP AS.

U svom priopćenju navode:

“Našu humanitarnu akciju svojim dolaskom podržao je naš kandidat za EU parlament na koalicijskoj listi Hrvatskih suverenista (HRAST, HKS, HSP AS i UHD) pukovnik Ante Žoni Maksan koji je ujedno i dopredsjednik stranke HSP AS. Ante Žoni Maksan dobitnik je više ratnih odličja među kojima je i odličje Reda Nikole Šubića Zrinskog koje se dodjeljuje za junačke pothvate u ratu. Nadamo se da ćemo i ove godine razveseliti korisnike socijalne samoposluge osobito najmlađe, budući kako se bliži vrijeme Uskrsa i uskršnjih blagdana. Kao što znamo Uskrs je najveći kršćanski blagdan, dan kada je Isus Krist pobijedio smrt, da bi nama vratio život i nadu. Zapravo, svima nam je potrebna kršćanska solidarnost i ljubav. Vjerujemo kako svatko može nešto učiniti. Upravo je to i cilj naše stranke HSP AS promicanje socijalne osjetljivosti i socijalne uključenosti temeljeno na socijalnom nauku Katoličke crvke koje bi trebale pridonositi smanjenju siromaštva osobito onih najtežih oblika kao dječjeg siromaštva.“

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.