Coctail bar Pocco Locco iz Biograda nudi djedici kojeg je kaznila inspekcija otkup kazne! Coctail bar Pocco Locco iz Biograda nudi djedici kojeg je kaznila inspekcija otkup kazne!
Fotografija na kojoj se vidi stariji muškarac te dvojica djelatnika Carine objavljena je jučer na stranici „Jeste li znali“ na Facebooku. Tamo piše kako... Coctail bar Pocco Locco iz Biograda nudi djedici kojeg je kaznila inspekcija otkup kazne!

Fotografija na kojoj se vidi stariji muškarac te dvojica djelatnika Carine objavljena je jučer na stranici „Jeste li znali“ na Facebooku. Tamo piše kako je snimljena isti dan u jutarnjim satima uz popratni tekst. „Hrvatska prepuna zaražene piletine, junetine, svinjetine, svih vrsta hrane jer granične inspekcije i kontrole ne postoje više, a i carinici umjesto velikih igrača po tržnicama hvataju djedove koji popunjavaju kućni budžet, a eto ne ispunjavaju birokratske uvjete za trgovce na otvorenom. Čovjek na slici godinama izrađuje aranžmane za Božić i uvijek na istom mjestu pokušava prodati nešto da bi imao Božić, ali jutros su ova dvojica carinika odlučila napraviti ured carine na zidiću i ukrasti djedici Božić.“, piše u objavi. Fotografija je izazvala brojne reakcije iz cijele Hrvatske, pa tako i Biograda na Moru. No prvu konkretnu akciju u Biogradu na Moru pokrenula je ekipa iz Coctail bara „Pocco Locco“.

„Ako netko zna čovika neka javi…platit ćemo mu kaznu i što god skupimo dati mu da ima sritan Božić!!!“, napisali su na svojoj Facebook stranici. Ma oni su vam pravi Dobrići!

Gordana Šarić

 • via magna

  20. studenoga 2016. #1 Author

  Eto ,puštaju se kriminalci ali malog čovika zgrabe,ispune statistiku itd.

  Odgovori

 • damir

  21. studenoga 2016. #2 Author

  čovijek sa fotografije je iz Kaštela ;i foto je snimljena u K.Štafiliću

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.