Dalibor Barešić novi predsjednik Županijskog vijeća HSP dr. Ante Starčevića Dalibor Barešić novi predsjednik Županijskog vijeća HSP dr. Ante Starčevića
Dana 26.08.2016. u Murvici je održan Izborni Zbor županijskog vijeća HSP AS Zadarske županije na kojem je izabrano novo vodstvo Županijskog vijeća HSP AS... Dalibor Barešić novi predsjednik Županijskog vijeća HSP dr. Ante Starčevića

Dana 26.08.2016. u Murvici je održan Izborni Zbor županijskog vijeća HSP AS Zadarske županije na kojem je izabrano novo vodstvo Županijskog vijeća HSP AS Zadarske županije. Na istom su, uz 70 delegata iz cijele županije, sudjelovali predsjednik HSP AS Ivan Tepeš prof. te nositelj liste Domovinske koalicije za IX. Izbornu jedinicu dr. sc. Anto Kovačević i kandidati na listi Dalibor Barešić, Dijana Štura i Vladimir Kovačević.

Ovim radnom sjednicom je predsjedavao dosadašnji koordinator županijskog vijeća Zadarske županije Dalibor Barešić, koji je prisutne upoznao sa trenutnom situacijom članstva i Podružnica na terenu te izvijestio kako su ovom zboru nazočni predstavnici slijedećih gradskih i općinskih organizacija: Zadar, Pag, Benkovac, Obrovac, Poličnik, Ražanac, Biograd n/M, Pakoštane, Škabrnja, Sv. Filip i Jakov, Kolan, Bibinje, Starigrad, Gračac, Sukošan i Zemunik.

Nazočnost velikog broja Podružnica i delegata HSP AS dokazuje kako je situacija na terenu stabilna i da nedavna događanja s odlaskom određenog broja članstva nije naštetila županijskoj organizaciji HSP AS kako je to prezentirano u određenim medijima.

Na zboru je jednoglasno izabrano novo vodstvo županijskog vijeća HSP AS Zadarske županije, a za predsjednika je izabran Dalibor Barešić, dopredsjednici su Mate Lukić i Dario Perković, tajnik je Marko Fantina, rizničar Edo Komadina, dok su članovi Predsjedništva ŽV Siniša Prtenjača, Elvis Gospić, Nino Sorić, Ante Radonić, Mario Baričević i Stjepan Vidović.

„Dokazali smo da smo u mjesec dana sposobni konsolidirati stranku na razini cijele Županije čemu svjedoči 16 ustrojenih podružnica. Na ovaj način smo dokazali da je pravaštvo u Zadarskoj županiji življe nego ikada. Ono što nas posebno čini posebnima jest veliki dolazak članova koji se nisu htjeli vezati uz stranku zbog starog vodstva što nam dokazuje da smo na pravom putu uoči prijevremenih parlamentarnih izbora“ istaknuo je novoizabrani predsjednik Dalibor Barešić.

Delegatima Županijskog vijeća HSP AS Zadarske županije obratio se i nositelj liste Domovinske koalicije za IX. izbornu jedinicu dr. sc. Anto Kovačević zahvalivši na ukazanom povjerenju ove Županije da bude najistureniji kandidat na listi: „Vaše povjerenje, kao i povjerenje svih Hrvatica i Hrvata nikada neću iznevjeriti. Ispred nas je velika bitka, no zajedno ćemo ostvariti rezultati koji će biti na ponos svih pravaša!“

Na kraju Izbornog zbora, prisutnima se obratio i potpredsjednik Hrvatskog sabora, predsjednik HSP AS Ivan Tepeš prof. te nositelj liste Domovinske koalicije za X. izbornu jedinicu Ivan Tepeš prof.

„Svi ste svjesni kako ankete i podvale koje odlaze od lijevo-liberalnih lobija ne odgovaraju onome s čime se svakodnevno susrećete u kontaktu s građanima. Mi imamo znanje i spremnost da stvorimo uvjete za otvaranje novih radnih mjesta, i zaustavimo odlazak hrvatske mladosti. Zadar i Zadarska županija uvijek su disali pravaški, a to ćemo i dokazati na predstojećim izborima“, zaključio je Ivan Tepeš prof.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.