U UTORAK Dan otvorenih vrata u biogradskoj bolnici za ortopediju U UTORAK Dan otvorenih vrata u biogradskoj bolnici za ortopediju
Specijalna bolnica za ortopediju Biograd na Moru prigodnom svečanošću proslavlja Međunarodni dan Fizikalne terapije, dan fizioterapeuta koje u nekim zemljama zovu i fizikalni terapeuti.... U UTORAK Dan otvorenih vrata u biogradskoj bolnici za ortopediju

Specijalna bolnica za ortopediju Biograd na Moru prigodnom svečanošću proslavlja Međunarodni dan Fizikalne terapije, dan fizioterapeuta koje u nekim zemljama zovu i fizikalni terapeuti. Povodom Međunarodnog dana Fizikalne terapije Specijalna bolnica u utorak, 6. rujna, od 17 do 19 sati organizira Dan otvorenih vrata – Osteoporoza.
– Želja nam je da podignemo svijest šire javnosti o ulozi profesije u održavanju ljudske pokretljivosti i neovisnosti u svakodnevnim aktivnostima, kazao je Andrija Marcelić, novi ravnatelj Specijalne bolnice za ortopediju. Vrata fizikalne terapije otvorena su svim građanima i budućim pacijentima da bi ih pobliže upoznali o profesiji fizioterapeuta.
– Kroz to druženje, stvoriti će se prigoda za bolju međusobnu komunikaciju sa lokalnom zajednicom, osvješćivanje uloge fizioterapeuta u društvu, ali i sugrađanima će biti pruženi savjeti kako poboljšati kvalitetu života te uputiti ih kada i kako potražiti pomoć fizioterapeuta, zaključio je Andrija Marcelić.

RASPORED DANA OTVORENIH VRATA
Utorak, 6. rujna.2016. u 17 sati: Neformalno druženje s fizioterapeutima, razgledavanje prostora fizikalne terapije, te panel diskusija, gdje će terapeuti odgovarati na pitanja vezana za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju.
Utorak, 6. rujna.2016. u 17.30 sati:
Edukacija građana vezano za temu osteoporoze; -etiologija -prevencija -liječenje -fizikalna terapija Utorak, 6. rujna 2016. od 18 do 19 sati:
Grupne vježbe; -vježbe za prevenciju osteoporoze žena u pred menopauzi (18.00h-18.30h) -vježbe za osteoporozu žena u menopauzi (18.30h-19.00) –
Svaki polaznik će dobiti program vježbi u slikama za osobnu uporabu, kazala je ogovorna fizioterapeutkinja Matija Juričev Martinčev.

Gordana Šarić

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.