Danas se nastavlja velika potraga za muškarcem koji je nestao na Velebitu Danas se nastavlja velika potraga za muškarcem koji je nestao na Velebitu
Gorskoj službi spašavanja u srijedu, 16. 11. u 17.43h stigla je dojava od centra 112 o nestaloj osobi na Velebitu (područje Libinje, južni Velebut).... Danas se nastavlja velika potraga za muškarcem koji je nestao na Velebitu

Gorskoj službi spašavanja u srijedu, 16. 11. u 17.43h stigla je dojava od centra 112 o nestaloj osobi na Velebitu (područje Libinje, južni Velebut).

Poziv u centar 112 je stigao od sina nestale osobe. Nestali ima 81 godinu. Ubrzo je na teren izašlo dvadeset pripadnika HGSS Stanice Zadar s jednim potražnim psom. Potraga je trajala do 02.00h da bi se nastavila sljedeće jutro. Pretraživao se teren zadnjeg viđenja nestale osobe i šira okolica.

Za danas je najavljeno kako se očekuje veći broj pripadnika HGSS-a Stanice Zadar i Split, te velik odaziv županijskih planinarskih društava i stanice vodiča Zadarske županije.

Na žalost, potraga do sada nije dala rezultata iako se detaljno pretražilo nekoliko kilometara terena od zadnjeg viđenja nestale osobe. Pretraživane su i okolne ceste i putevi na kojima bi se nestala osoba mogla nalaziti.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.