Dani meda i pčelarskih proizvoda Zadarske županije – 21. i 22. prosinca Dani meda i pčelarskih proizvoda Zadarske županije – 21. i 22. prosinca
Pod pokroviteljstvom Zadarske županije, njezinog Upravnog odjela za poljoprivredu, ribarstvo, vodno gospodarstvo, ruralni i otočni razvoj, u prostorima City gallerije u Zadru, 21. i... Dani meda i pčelarskih proizvoda Zadarske županije – 21. i 22. prosinca

Pod pokroviteljstvom Zadarske županije, njezinog Upravnog odjela za poljoprivredu, ribarstvo, vodno gospodarstvo, ruralni i otočni razvoj, u prostorima City gallerije u Zadru, 21. i 22. prosinca 2017. održat će se 2. Dani meda i pčelarskih proizvoda.
Jedan je ovo od načina podrške pčelarskom poduzetništvu pri podizanju kvalitete i obima proizvodnje te plasmanu meda i drugih pčelinjih proizvoda na tržište.
Dvodnevni program donosi brojne zanimljivosti: uz prodajnu izložbu pčelinjih proizvoda i opreme, u suradnji s Hotelijersko turističkom i ugostiteljskom školom i pčelarskim udrugama sa područja Zadarske županije prvog dana manifestacije upriličit će se medni doručak za sve posjetitelje, bit će tu i kušaonica meda, 3 stručno edukacijska predavanja, te poseban program izložbe radova vrtičke djece na temu meda.

Screenshot_20171211-162155-768x1058

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.