David Ricov: Oklevetan sam i etiketiran kao nesposobnjaković! David Ricov: Oklevetan sam i etiketiran kao nesposobnjaković!
Priopćenje za javnost redakciji je poslao David Ricov. Objavljujemo ga u cijelosti. “Obzirom na medijske napise proteklih dana u kojima me se neutemeljeno i... David Ricov: Oklevetan sam i etiketiran kao nesposobnjaković!

Priopćenje za javnost redakciji je poslao David Ricov. Objavljujemo ga u cijelosti.

“Obzirom na medijske napise proteklih dana u kojima me se neutemeljeno i sustavno omalovažava kao čovjeka i profesionalca, smatrao sam shodnim poslati Priopćenje za kojeg lijepo molim da ga zbog velikog interesa javnosti, objavite u Vašem cijenjenom mediju.
Po završetku srednje škole stekao sam zvanje konobara, a naknadno i zvanje komercijalista te sam trenutno zaposlen na mjestu komercijalista i koordinatora poslova Malog arsenala pri Narodnom muzeju Zadar. Nije točno, kako su to neki novinari izvijestili, kako sam ja šef Malog arseanala niti da sam konobar koji vodi Mali arsenal. Pored tekućih poslova, a po nalogu poslodavca, ja sam i koordinator u Malom arsenalu i taj posao obavljam odgovorno i savjesno.

Osim posla u Narodnom muzeju Zadar, ja sam i glazbenik čiji se spotovi prikazuju na televiziji, pjevač koji je održao desetke koncerata samostalno i sa drugim pjevačima diljem Lijepe naše. Dobitnik sam i Grba gradonačelnika Grada Zadra 2016. godine.
Unatoč tome, ponosan sam kako na svoje pjesme i priznanja, tako i na zvanje konobara. Biti konobar nije grijeh niti sramota kako su to neki portali i tiskani mediji dali naslutiti u seriji članaka kojima je za cilj bio diskreditirati me kao osobu, a čime mi je nanesena šteta ugledu i časti. Kroz svoje školovanje više puta sam osvajao vrijedna priznanja i nagrade u polju ugostiteljstva te sam na regionalnom i međunarodnom gastro natjecanju osvajao medalje i već tada ističući se kao uzoran učenik te ostvarajući zavidne uspjehe na različitim natjecanjima promovirao svoj grad i županiju. Nadalje, dovedena je u pitanje moja egzistencija i kao pjevača i kao zaposlenika Narodnog muzeja Zadar jer sam etiketiran kao nekakav nesposobnjaković kojeg treba smijeniti, a putem Interneta pokrenuta je i peticija za mojom smjenom koju, osobno sam se uvjerio, je potpisao netko u moje ime?! Toliko o vjerodostojnosti internetskih peticija, makar ove kojom se poziva, ne znam koga, da me se smijeni.

Posebno daleko išao je jedan lokalni portal koji je izvlačenjem iz konteksta, i pozivajući se na neimenovani izvor, dakle izmišljeni, pokušao uništiti moju obitelj zbog čega sam već podnio privatnu kaznenu tužbu protiv odgovornih osoba. Ne znam čime sam zaslužio ovakav medijski linč, srećom, tek manjeg dijela zadarskih medijskih kuća čiji su se novinari, kao po dogovoru, okomili na mene i moju obitelj.
Smatram da je serija članaka kojom me se blati, vrijeđa i bez argumenata omalovažava, produkt dobro planirane akcije s ciljem da se našteti, ne samo meni i mojoj obitelji, već i ustanovi u kojoj radim. Ovim putem zahvaljujem svim ostalim novinarima, medijskim kućama koje nisu popustile pritiscima pojedinaca i nisu htjeli niti prenositi klevetničke tekstove.”
S poštovanjem, David Ricov

U Zadru, 13.studenog 2017.

 • Anonimno

  13. studenoga 2017. #1 Author

  A kad si toliko kapacitet od osobe što se ne dokažeš u privatnom sektoru
  Klasični uhljeb

  Odgovori

 • Anonimno

  13. studenoga 2017. #2 Author

  Stvarno si jadan!Bolje ti je da sutis ili da pivas petkom,pijan ulicama teturas,auto neparkiras kako treba itd. Itd!!

  Odgovori

 • Anonimno

  13. studenoga 2017. #3 Author

  Podrzavam davida u potpunosti ljubomora radi svoje

  Odgovori

 • Anonimno

  13. studenoga 2017. #4 Author

  Davide budi hrabar I glavu gore samo naprjed

  Odgovori

  • Anonimno

   13. studenoga 2017. #5 Author

   Euzebijo ma zapivaj na sri kalelarge !!!drzi se.

 • Anonimno

  14. studenoga 2017. #6 Author

  Davide, zna se tko su medijski egzekutori, sa kakvim laboratorijskim analizama izlaze njihovi umovi iz sjene; zavist je najjači otrov koji razara one koji ga nose u sebi. Ti si talentiran glazbenik, tvoje vrijeme tek dolazi, jerse vrijeme njihovo odavno raspršilo poput zrnaca pijeska kroz razbijeni pješčani sat.!

  Odgovori

 • Don …

  14. studenoga 2017. #7 Author

  Radi velikog uveseljavanja mojih pajdaša po večerama u Zadarskom zaleđu dodjeljen mu je grb grada.

  Odgovori

 • Anonimno

  14. studenoga 2017. #8 Author

  Sramotno, a što očekivati od uhljeba

  Odgovori

 • Anonimno

  14. studenoga 2017. #9 Author

  Zavist I ljubomora to je danasnji svit bravo Davide

  Odgovori

 • Anonimno

  15. studenoga 2017. #10 Author

  Gledam onaj video Pernara na kojem se vidi kako osoba može nisko pasti Odvratno i odurno.Popio sam dosta vina ali toliku budalu od sebe nikada nisam pravio.

  Odgovori

 • Anonimno

  16. studenoga 2017. #11 Author

  zbog ovakvih uhljeba i nesposobnih i pokvareno lažljivih ljudi je hdz na vlasti a u državi će samo biti gore dok god mi čobani ne shvatimo da ovakve stvari u svitu neprolaze,odma bi dobili otkaz i on i ravnateljica.

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.