DIREKTOR KARLOVIĆ PODNIO IZVJEŠĆE Rad ŠC Višnjik pohvalili i vlast i oporba DIREKTOR KARLOVIĆ PODNIO IZVJEŠĆE Rad ŠC Višnjik pohvalili i vlast i oporba
Mladen Malta, Jure Zubčić, Dado Burčul, Duško Vuković, Erol Gaši, Elvira Sterle i drugi vijećnici javili su se za raspravu oko financijskog izvješća ŠC... DIREKTOR KARLOVIĆ PODNIO IZVJEŠĆE Rad ŠC Višnjik pohvalili i vlast i oporba

Mladen Malta, Jure Zubčić, Dado Burčul, Duško Vuković, Erol Gaši, Elvira Sterle i drugi vijećnici javili su se za raspravu oko financijskog izvješća ŠC Višnjik na jučer održanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Zadra. Većina njih pohvalila je izvješće.

Mladen Malta je kazao kako je koncert Rite Ore hrabar potez, a datumom održavanja nastoji se produžiti trajanje turističke sezone.

Elvira Sterle je predložila da se ŠC Višnjik reklamira na utakmicama koje KK Zadar ima na gostovanjima.

Denis Karlović je kazao kako se radi na tome da u dvoranu ulaze ljudi s kupljenim ulaznicama, ze da je svjestan da mnogi građani dolaze na utakmice bez karte.

Istaknuo je kako ŠC Višnjik ima 55 zaposlenika, te da se unatoč povećanju posla broj nije znatno povećavao. Naime, prije 5 godina je bilo je 50 zaposlenika.

Što se tiče sanitarnog čvora za rekreativce, Karlović je kazao kako su svjesni da oni fale, da je to pitanje koje se treba riješiti, te da je projekt u pripremi.

“Mene kao direktora je zapala je organizacija koncerta Rite Ore, i mi smo za organizaciju koncerta spremni. Poslije ćemo objaviti prihode i rashode. Ne vidim problema u vezi toga. Što se tiče događanja, centralnu dvoranu koristi KK Zadar, a 160 udruga trenira u cijelom ŠC Višnjik. Hotel i hostel su nešto što nam treba i na tome se radi. Obnova travnjaka je planirana za rujan. Sudski spor sa Industrogradnjom se vodi od završetka izgradnje dvorane, odvjetnik ima ugovor još otada i on radi svoj posao.” – odgovorio je Karlović na postavljena pitanja.

Gradonačelnik Dukić je na kraju dodao da se planira izgradnja olimpijskog bazena na Višnjiku, i da bi do toga moglo doći kroz dvije godine.

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.