Dječji zbor Libretići iz Zadra pomeo konkurenciju – imaju NAJ HIT GODINE! Dječji zbor Libretići iz Zadra pomeo konkurenciju – imaju NAJ HIT GODINE!
Upravo je zadarski Dječji zbor LIBRETIĆI Glazbene udruge LIBRETO danas – pomeo čitavu konkurenciju na Top listi Dječje televizije, jedinog programa u potpunosti namijenjenoj... Dječji zbor Libretići iz Zadra pomeo konkurenciju – imaju NAJ HIT GODINE!
Upravo je zadarski Dječji zbor LIBRETIĆI Glazbene udruge LIBRETO danas – pomeo čitavu konkurenciju na Top listi Dječje televizije, jedinog programa u potpunosti namijenjenoj dječjoj populaciji, i u konkurenciji zborova iz cijele Hrvatske.

“Libretići” su  premoćno ponijeli čak dvije titule – onu za NAJ NAJ HIT 2016.godine za autorsku skladbu “Prva ljubav to je”, a NAJ HITA 2016. god. za autorsku skladbu “Zadarska bajka”.
U samo godinu dana boravka na Top listi Dječje televizije, “Libretići” su ponijeli ukupno čak tri titule, uz onu za HIT LJETA 2016. godine također za skladbu “Prva ljubav to je”.
Ove se godine dogodio i svojevrsni presedan na istoimenoj Top listi jer se još nikada, od njezinoga postojanja, nije dogodilo da jedan dječji zbor u jednoj sezoni osvoji čak tri titule za redom. A uz to su objavili i sjajnu autorsku skladbu “Hrabar kao miš” koja je također veoma gledana, hvaljena i tražena, od struke i publike.
Evo što o svemu tome kažu Dinko Habuš i Ivana Begović – Habuš, umjetnički voditelji Zbora:
“Da, očekivali smo sjajne rezultate jer smo itekako svjesni koliko dobru, talentiranu i pametnu ekipu imamo, ali baš prvo i treće mjesto, u ovoliko jakoj konkurenciji zborova koji u svojim redovima imaju čitav tim ljudi, nevjerojatnu potporu u svakom smislu, koji osvajaju nominacije i nagrade Porin te redovito idu na natjecanja, pune Lisinski… Sretni smo, izuzetno ponosni i motivirani da našem Zadru i našoj fenomenalnoj djeci u budućnosti ponudimo još više, jače, bolje i kvalitetnije, u svakom smislu. Bogu hvala da nam je pružena ta mogućnost!
Ne možemo dovoljno zahvaliti svim našim sjajnim, revnim, predanim i brižnim roditeljima, suradnicima, prijateljskim udrugama i sponzorima koji su bili tu za nas, na svakome koraku, u bilo koje vrijeme i u svakom smislu. Mi ispunjavamo svoja obećanja i sve uloženo – višestruko vraćamo, a tako će biti i u budućnosti.
Zadar kao grad koji zaista njeguje glazbenu i sve ostale izvedbene umjetnosti i posvećuje im puno pozornosti. Stoga itekako zaslužuje da se okiti i ovim titulama. To je najljepši dar koji smo mu mi mogli pokloniti za Božić!”
A što nadalje očekuje ovu izvanrednu djecu?
“Poslije već dogovorenih adventskih koncertnih aktivnosti ponovno ulazimo u studio, snimamo nove pjesme i spotove, odlazimo na određena gostovanja i smotre, od kojih su pojedine natjecateljskoga karaktera…
Iznenadit ćemo vas višestruko, u svakom smislu. Ako je 2016. bila naša godina, onda će 2017. biti – još spektakularnija, za čitavu Glazbenu udrugu Libreto!” poantira Ivana Begović – Habuš, prof.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.