DOBRE VIJESTI Bepo Matešić nakon srčanog udara je stabilno i oporavlja se DOBRE VIJESTI Bepo Matešić nakon srčanog udara je stabilno i oporavlja se
Vijest da je popularni zadaraki pjevač Bepo Matešić doživio srčani udar rastužila je brojne ljubitelje njegovih pjesama i ljude koji ga poznaju. Njegov sin... DOBRE VIJESTI Bepo Matešić nakon srčanog udara je stabilno i oporavlja se

Vijest da je popularni zadaraki pjevač Bepo Matešić doživio srčani udar rastužila je brojne ljubitelje njegovih pjesama i ljude koji ga poznaju.

Njegov sin Joško Matešić u razgovoru za 24 sata kazao je kako je kritičnih 24 sata je prošlo, te da se Bepo jučer osjećao bolje. Imao je kontrolu i mora piti lijekove koji bi mu trebali ‘razbiti’ ugrušak, a onda će mu ugraditi prijemosnice.

“Organizam mu zasad odlično reagira na lijekove, ali na srcu ima veliko oštećenje. Nekako mi je logično da je prvo pomislio na želudac jer je već imao probleme s njim kad je imao polipe… Ali evo, sad mu slijedi strogo mirovanje. Nadamo se kako će sve biti dobro – rekao je Joško za 24sata.hr.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.