DOBRE VIJESTI Ni danas nema oboljelih od korona virusa, ozdravilo ih je 39 DOBRE VIJESTI Ni danas nema oboljelih od korona virusa, ozdravilo ih je 39
Na području Zadarske županije ni jutros nema novoozaraženih osoba pa je ukupan broj zaraženih koronavirusom od početka epidemije i dalje  85. S današnjim danom izliječeno... DOBRE VIJESTI Ni danas nema oboljelih od korona virusa, ozdravilo ih je 39

Na području Zadarske županije ni jutros nema novoozaraženih osoba pa je ukupan broj zaraženih koronavirusom od početka epidemije i dalje  85. S današnjim danom izliječeno je 39 od kojih najviše  sa području Grada Zadra.

U Općoj bolnici u Zadru na COVID odjelu nalazi se 5 osoba , a u bolnici u Biogradu na liječenju je troje  lakših  pacijenta . Nitko nije na respiratoru.

Aktivni nadzor provodi se nad 483 osoba, a istekao je za 2363 stanovnika sa područja Zadarske županije.

Tim za provedbu mjera pojačane kontrole za sprječavanje epidemije u sustavu socijalne skrbi izvršio je tijekom jučerašnjeg  dana   kontrolu ustanova: Dom sveta Marta, Obiteljski dom Marina  i  Obiteljski dom Gorica te ni  u jednom od domova  nisu uočeni propusti i nedostatci u postupanju po uputi Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Policijski  službenici su u protekla 24 sata izvršili 217 provjera vezano uz provođenje mjera samoizolacije kojom prilikom je  evidentirano 1  kršenje propisane mjere. Provodeći nadzor i provedbu Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta ili stalnog boravišta evidentirana je 21 osoba koje je  pristupila  policijskoj kontroli na prometnim punktovima, a da pri  tome nije imala valjanu propusnicu.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.