DODJELJENE DIPLOME Obuku plivanja završilo 13 djece DODJELJENE DIPLOME Obuku plivanja završilo 13 djece
Završni sat tečaja obuke neplivača završen je 20. travnja. U ovom terminu obuku je završilo 13 ribica, a tečaj je trajao 15 radnih dana... DODJELJENE DIPLOME Obuku plivanja završilo 13 djece

Završni sat tečaja obuke neplivača završen je 20. travnja. U ovom terminu obuku je završilo 13 ribica, a tečaj je trajao 15 radnih dana nakon čega su naši plivači svojim instruktorima i roditeljima pokazali što su naučili u protekla tri tjedna. Nakon završene provjere od strane osoblja Plivačkog kluba Jadera sva djeca su za svoj trud na kraju nagrađena klubskim majicama, diplomama i prigodnim poklonima. Treneri i uprava Plivačkog kluba JADERA čestitaju djeci i njihovim roditeljima na velikom koraku u njihovom životu.
Fotografije sa obuke, demonstracije i dodjele diploma možete pogledati u našoj web stranici www.pk-jadera.hr gdje možete pronaći sve informacije o upisu i našim programima.
Djeca koja su pohađala obuku: Noel Babin, Arian S. Baričević, Marino Ćoza, Lovre Grancarić, Lucijan Kotlar, Gašpar Krstić, Lana Livaja, Marko Marušić, Mia Stipanov, Lucija Tokić, Karlo Tokić, Donata Škaro, Gašpar Patrik.
Treneri koji su provodili program: Ante Džaja, prof., te Edgar Nimac.

downloadfile-27-800x534

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.