DOK SE SVIM SNAGAMA BORI ZA ŽIVOT Lidija moli pomoć oko čuvanja djeteta DOK SE SVIM SNAGAMA BORI ZA ŽIVOT Lidija moli pomoć oko čuvanja djeteta
Teško bolesna Lidija Zečević (29) o kojoj smo već pisali, da se bori s karcinomom dojke, a ima dvoje male djece, moli za pomoć.... DOK SE SVIM SNAGAMA BORI ZA ŽIVOT Lidija moli pomoć oko čuvanja djeteta

Teško bolesna Lidija Zečević (29) o kojoj smo već pisali, da se bori s karcinomom dojke, a ima dvoje male djece, moli za pomoć.

Kako vodi tešku borbu za život, treba joj pomoć oko čuvanja mlađeg,  1,5-godišnjeg djeteta.

Ona se nalazi u Zagrebu, gdje se liječi.

Podsjetimo, prije tri godine ovoj je 29-godišnjakinji iz okolice Zadra dijagnosticiran karcinom dojke, kako liječnici kažu onaj najgori, progresivni. Ima i ime HR2 pozitivan, nehormonski karcinom dojke.

Počela je liječenje i prekinula ga kad je doznala da je trudna. Liječnici su se usprotivili ovoj njenoj odluci i upozoravali je da bi mogla umrijeti, no ona ni trenutka nije dobila.  Rodila je zdravog sina, no karcinom se proširio i na pluća.

Ovih dana vodi tešku borbu za vlastiti život i treba joj pomoć.

Žena koja bi čuvala dijete bira bila bi u njihovom zagrebačkom domu, budući da su se ona i suprug Ante morali preseliti tamo radi njenog liječenja.

Stoga ako im netko želi pomoći, ili zna nekog tko bi pomogao, neka se javi putem Facebooka.

  • Anđelka

    29. rujna 2016. #1 Author

    Ja sam spremna pomoci…ali ne znam gdje se javiti…vec cuvam svoga sina od 3,5 g…pa bi ujedno mogla i ovo djete…

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.