Dražina: Žao nam je zbog stradanja djece, policajci su postupili po ovlastima Dražina: Žao nam je zbog stradanja djece, policajci su postupili po ovlastima
Načelnik PU zadarske Anton Dražina na konferenciji za novinare komentirao je incident koji se dogodio u Srbu, kada je policija pucala u kombi s imigrantima... Dražina: Žao nam je zbog stradanja djece, policajci su postupili po ovlastima

Načelnik PU zadarske Anton Dražina na konferenciji za novinare komentirao je incident koji se dogodio u Srbu, kada je policija pucala u kombi s imigrantima koji se nije zaustavljao pri nailasku na policijske blolade.

“Žao nam je zbog stradavanja djece, ali naš prioritet i naglasak je na borbi protiv organiziranog kriminala i zaštiti državne granice. Nije naglasak na imigrantima nego na kriminalcima koji na ovaj način ugrožavaju živote imigranata. Sinoć su zajedno postupali djelatnici PU ličko-senjske, šibensko-kninske i zadarske i pokazali dobru koordinaciju i suradnju na svim razinama. Za počiniteljem se traga, a temeljem međunarodnog sporazuma uključeni su policajci iz BiH” – kazao je Dražina dodajući kako se u kombiju nalazilo 29 osoba, od čega 15 maloljetnika. Svi su zatražili azil, a policiji su u istrazi dali korisne informacije o počinitelju.

“Policija je postupila u skladu sa svojim ovlastima. Ugroženi su bili životi policijskih službenika. Radilo se automobilu zatvorenog tipa Furgon i nismo znali o čemu i kome se unutra radi.” – naglasio je načelnik Dražina.

anton drazina_800x450

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.