DRUGI TJEDAN “ADVENTA NA VIRU” Još više glazbe, slastica, zabave i lampiona! DRUGI TJEDAN “ADVENTA NA VIRU” Još više glazbe, slastica, zabave i lampiona!
Sjajno ozračje otvorenja „Adventa na Viru“ od nedjelje nadmašit će se već ove subote – obećanje je organizatora iz nagrađene destinacijske menadžment kompanije „Vir... DRUGI TJEDAN “ADVENTA NA VIRU” Još više glazbe, slastica, zabave i lampiona!

Sjajno ozračje otvorenja „Adventa na Viru“ od nedjelje nadmašit će se već ove subote – obećanje je organizatora iz nagrađene destinacijske menadžment kompanije „Vir turizam“! Više lampiona u zraku, više blagdanske ponude slastica, besplatnog kuhanog vina i čaja s rumom, više svega na štandovima uz, naravno, puno dobre zabave – bit će drugog adventskog tjedna na otoku Vira. Palit će se druga adventska svijeća, a nastupit će i sjajni glazbeni sastav „Vista“ iz Zadra. 

Drugi tjedan „Adventa na Viru“ – još bolji, ljepši, sadržajniji i zabavniji; opet od 18 sati i tako svake subote do paljenja badnjaka i proslave Božića.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.