DRUŽENJE SA SV. NIKOLOM Djecu u Callegru očekuje zabava i pokloni DRUŽENJE SA SV. NIKOLOM Djecu u Callegru očekuje zabava i pokloni
Nastupom sveučilišne a capella grupe A.K.A. Crescendo, sutra u 17 sati započinje animacijski program druženja sa Svetim Nikolom i vilenjacima u caffe baru Callegro... DRUŽENJE SA SV. NIKOLOM Djecu u Callegru očekuje zabava i pokloni

Nastupom sveučilišne a capella grupe A.K.A. Crescendo, sutra u 17 sati započinje animacijski program druženja sa Svetim Nikolom i vilenjacima u caffe baru Callegro u sklopu novog i nadasve neobičnog projekta „BOŽIĆić“ kojeg su osmislili zadarski studenti. Tada se također održava i upis djece za besplatne radionice u prosincu kako bi oni stvarno i postali pravi mali Djedovi pomagači. Nakon nastupa grupe Crescendo djeca će imati priliku družiti se sa Svetim Nikolom, slušati priče o njemu ali na kraju i pogledati film.
Sve to nebi bilo moguće da mladi arhitekti iz Zagreba nisu privremeno preuredili prostor u Callegru kako bi djeca na što bolji način doživjela ovo blagdansko razdoblje.
– Željeli smo se pomaknuti od klasičnih elemenata uređenja pa smo tako napravili portal koji predstavlja ulazak u svijet dječje mašte i iznenađenja kako bi naši najmlađi osjetili pravu božićnu atmosferu, rekli su mladi arhitekti koji također objašnjavaju kako je prostor osmišljen kao podloga za umetanje dječjih radova izrađenih na radionicama koje slijede te da će tek tada „BOŽIĆić“ dobiti pravu nekomercijalnu toplinu.
Dopustite vašem djetetu da doživi pravi duh Božića!

PROGRAM u caffe baru Callegro (06.12.):
17:00 – nastup sveučilišne a capella grupe A.K.A Crescendo i
18:00 – animacijski program uz Sv.Nikolu i vilenjake, čitanje priča i pjevanje pjesmica
19:00 – 20:00 sati – Gledanje crtanog filma o sv. Nikoli

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.