Dvojica muškaraca osumnjičena za 20 kaznenih djela! Dvojica muškaraca osumnjičena za 20 kaznenih djela!
Policijski službenici I policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom i 43-godišnjakom koje se sumnjiči za ukupno 20 kaznenih djela. 26-godišnjaka se... Dvojica muškaraca osumnjičena za 20 kaznenih djela!

Policijski službenici I policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom i 43-godišnjakom koje se sumnjiči za ukupno 20 kaznenih djela.
26-godišnjaka se tako sumnjiči da je, u razdoblju od prosinca do ožujka, na otoku Ugljanu, u dva navrata provalio u ljekarnu u Kalima iz koje je otuđivao novac i lijekove ukupne vrijednosti oko 20 tisuća kuna. Također ga se sumnjiči za provale u kafiće u Kalima i Preku.
Sumnjiči ga se i da je u tri navrata, u Preku i Poljani, provalio u dvije kuće iz kojih je otuđivao električni alat, televizore, glazbenu liniju i druge predmete vrijedne više od 20 tisuća kuna, kao i za krađu novčanika s dokumentima i bankovnim karticama, u vlasništvu 61-godišnjaka iz automobila u Poljani.
26-godišnjaka i 43-godišnjaka se sumnjiči da su ukradenim karticama na bankomatima, u sedam navrata, pokušali podići gotovinu te da su početkom ožujka, u poslovnici banke, lažno se predstavljajući kao vlasnik kartice, podigli više desetaka tisuća kuna s računa oštećenika.
Ukupna materijalna šteta iznosi preko 100 tisuća kuna.
Oni su, uz kaznenu prijavu zbog sumnje u teške krađe, krađu, računalne prijevare, prijevaru, nedozvoljenu uporabu osobnih podataka i krivotvorenja isprave, privedeni pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.