DVORSKI: Ne vraćam se u HSP AS, a razgovarat ću i ručati s kim me volja! DVORSKI: Ne vraćam se u HSP AS, a razgovarat ću i ručati s kim me volja!
Običan ručak s bivšim stranačkim kolegama na kojem su zadarski dožupan Rudolf Dvorski i dogradonačelnik Ivica Vlakić bili u zagrebačkom restoranu “Marijino zvono” izazvao... DVORSKI: Ne vraćam se u HSP AS, a razgovarat ću i ručati s kim me volja!

Običan ručak s bivšim stranačkim kolegama na kojem su zadarski dožupan Rudolf Dvorski i dogradonačelnik Ivica Vlakić bili u zagrebačkom restoranu “Marijino zvono” izazvao je veliku pažnju vodstva HSP Ante Starčevića, odnosno glavnog tajnika Pere Ćorića. On se nekako domogao fotografija s tog ručka, objavio ih na svom Facebook profilu, a poslane su i medijima, uz tvrdnje kako se Dvorski želi vratiti nazad u bivšu stranku radi fotelja.

Za komentar svega ovoga upitali smo Dvorskog.

“Nikad se neću vratiti u HSP Ante Starčevića, pa ni tad. Sve skupa mi to djeluje malo neozbiljno, ali očito je da su neki počeli umišljati neke stvari. Vodili smo i vodit ćemo i dalje prijateljske razgovore s ljudima koji uistinu žele promjene, s ljudima s kojima možemo naći zajednički jezik i s ljudima koji su spremni staviti interes domovine ispred osobnog interesa.” – kazao je Dvorski dodajući kako je MODES stranka na kojoj grade temelje promjena u RH.

“U fazi smo razgovora s ljudima koji razmišljaju na sličan ili isti način. To je sve.” – kazao je Dvorski za Kalelarga info.

Iako njegovi bivši kolege, a među njima i Ćorić, ne žele priznati koliko ih je odlazak zadarskog ogranka potresao, istupima poput ovog zadnjeg upravo to potvrđuju.

cymera_20161001_133131-01-800x450

 • Stršjen

  2. listopada 2016. #1 Author

  Dvorski za razliku od Pere Čoriča koji je grobar HSPa spreman je razgovarati sa svima koji žele raditi za bojitak Hrvatske
  U HSP AS ima puno časnih i poštenih ljudi
  koji ovih dana masovno prelaze u MODES
  Pero Čorič odlazi u mirovinu a kao uspomenu sa sobom odnosi pečat stranke koje više nema

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.