Ella Dušević predstavila novu kolekciju; U ulozi modela 50-godišnja Martine Thomas Ella Dušević predstavila novu kolekciju; U ulozi modela 50-godišnja Martine Thomas
Sinoć je na Forumu održana modna revija zadarske modne kreatorice Elle Dušević. Dvadesetak djevojaka predstavilo je okupljenoj publici zanimljive kupaće kostime i odjeću za... Ella Dušević predstavila novu kolekciju; U ulozi modela 50-godišnja Martine Thomas

Sinoć je na Forumu održana modna revija zadarske modne kreatorice Elle Dušević. Dvadesetak djevojaka predstavilo je okupljenoj publici zanimljive kupaće kostime i odjeću za plažu.

S obzirom da Elle Dušević dugo nije bilo u javnosti, ovo je njena povratnička kolekcija, a nosi naziv – Fleek. Riječ je o kolekciji t-shirt-a i kupaćih kostima rađenih tehnikama macrame, ripped, schredded i to s dugim rukavima – macro bathing suit – za zaštitu od sunca i sexy tan lines, kao i gumenog nakita za plažu.

Zaštitno lice ove kolekcije je jazz pjevačica i vizažistica Martine Thomas. I ona se nekoliko puta prošetala modnom pistom, te oduševila nazočne atraktivnim izgledom. Njoj je, podsjetimo, 50 godina, prije tri godine rodila je dijete, no unatoč tome izgleda vrlo atraktivno i razlika između nje i dvostruko mlađih modela gotovo pa se nije primjećivala.

sdr_vivid

sdr_vivid

sdr_vivid

rptnboz_vivid

fznor_vivid

fznor_vivid

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.