Erol Gaši najavio kandidaturu za predsjednika Županijskog odbora SDP-a Erol Gaši najavio kandidaturu za predsjednika Županijskog odbora SDP-a
Gradski vijećnik i istaknuti zadarski SDP-ovac Erol Gaši na večerašnjoj sjednici Gradskog odbora najavio je kandidaturu za predsjednika Županijske organizacije SDP-a Zadarske županije. Na... Erol Gaši najavio kandidaturu za predsjednika Županijskog odbora SDP-a

Gradski vijećnik i istaknuti zadarski SDP-ovac Erol Gaši na večerašnjoj sjednici Gradskog odbora najavio je kandidaturu za predsjednika Županijske organizacije SDP-a Zadarske županije. Na svome Facebook ptofilu obrazložio je svoje planove.
“Moja jedina želja je konsolidacija stranke i ujedinjavanje naših članova diljem županije, jer je konačno došlo vrijeme da ova organizacija prodiše kao jedno tijelo.
Ruku suradnje ću pružiti svima koji žele dobro našoj stranci, jer su nas podjele svih ovih godina izmrcvarile do besvijesti.
Nažalost, u proteklom vremenskom razdoblju stvorila se i slika SDP-a kao glavnog koalicijskog partnera HDZ-a u našoj Županiji, stoga će moj posao biti i povratak povjerenja birača koji su nam u posljednje vrijeme zbog toga okrenuli leđa.
Svjestan sam posla koji me čeka, ali se posla nikad nisam bojao, pa se ne bojim ni sada.
Za ujedinjeni SDP Zadarske županije!”

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.