FOTO Doris Dragović oduševila publiku u prepunom Arsenalu! FOTO Doris Dragović oduševila publiku u prepunom Arsenalu!
Popularna splitska pjevačica Doris Dragović sinoć je održala prvi od dva rasprodana koncerta u zadarskom Arsenalu. Ovo je njezin drugi koncert u Zadru u... FOTO Doris Dragović oduševila publiku u prepunom Arsenalu!

Popularna splitska pjevačica Doris Dragović sinoć je održala prvi od dva rasprodana koncerta u zadarskom Arsenalu. Ovo je njezin drugi koncert u Zadru u posljednjih godinu i pol dana nakon pauze duge desetak godina. Koncert je započeo u 23 sata, a Doris je ovom prilikom izvela brojne hitove nastale u bogatoj karijeri dugoj više od tri desetljeća. Podsjetimo, interes za koncert je bio iznimno velik, pa su se ulaznice za ovaj prvi u nizu rasprodale i prije službenog puštanja u prodaju. Zbog velikog interesa njezinih obožavatelja večeras je na rasporedu i drugi, vjerujemo jednako uspješan, koncert.

Doris se zahvalila svima koji su došli u Arsenal. Na sinoćnjem koncertu je sve još uvijek bilo u znaku ljubavi i malo zakašnjelog obilježavanja dana Sv. Valentina.

“Imamo dvije viroze, četiri gripe, jedno slomljeno rebro, ali što je to prema ljubavi koju osjećamo jedni prema drugima” –  kazala je jedna od neprikosnovenih diva hrvatske glazbene scene nakon što je pokrenula iznimnu glazbenu bajku s eurovizijskom “Željo moja”.

doris dragović 1

Koncert je nastavila nizom svojih uspješnica “Marija Magdalena”, “Jedini”, “Baklje Ivanjske”, “Krivi ljudi”, te mnogim drugima koje su sve generacije Zadrana pjevale u glas sa svojom Doris. Još jednom je dokazala zašto je bila i zašto još uvijek jest kraljica hrvatske glazbene scene.

Na ovoj posebnoj večeri uz mnogobrojne sugrađane s galerije podržao ju je kao i uvijek iznimno raspoloženi suprug Mario Budimir te brojni drugi prijatelji i obožavatelji.

Žamor stotina glasova prepunih izuzetno pozitivnih vibracija učinio je ovu večer u Arsenalu iznimnom, za sjećanje, jer kakve bi emocije nego iskrene i iznimne mogle biti na koncertu hrvatske glazbene dive, bivše kraljice Torcide, ali vječne kraljice naših srca, jedne i neponovljive, Doris Dragović.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.