FOTO NATJEČAJ “Volim svoju županiju” FOTO NATJEČAJ “Volim svoju županiju”
I ove godine Hrvatska zajednica županija pokreće foto natječaj „Volim svoju županiju“ s ciljem promocije prirodnih ljepota i kulturne baštine svih hrvatskih županija, te... FOTO NATJEČAJ “Volim svoju županiju”

I ove godine Hrvatska zajednica županija pokreće foto natječaj „Volim svoju županiju“ s ciljem promocije prirodnih ljepota i kulturne baštine svih hrvatskih županija, te poticanja snažnijeg regionalnog identiteta.

Ovim natječajem Hrvatska zajednica županija želi potaknuti mlade umjetnike/amatere da sami stvaraju i razmišljaju o svojoj županiji kao o destinaciji koja, osim svojih ljepota, nudi i zanimljive sadržaje prilagođene objavljivanju u novim medijima.

Zahvalni na prijašnjoj suradnji,  iz Hrvatske zajednice županija pozivaju sve zainteresirane da i ove godine svojim radovima upotpune i obogate foto natječaj „Volim svoju županiju“, koji kreće 1. ožujka 2017. godine.

Natječaj će biti otvoren do 15. travnja 2017. godine, a završit će izložbom fotografija početkom svibnja 2017. kad će se ujedno prvi put proslaviti Dan Hrvatske zajednice županija. Cilj natječaja je pobuditi regionalni identitet i osigurati prepoznatljivost svake županije u Republici Hrvatskoj.

Svi detalji, uvjeti predaje i ostale potrebne informacije nakon otvaranja natječaja bit će dostupni na službenoj internetskoj stranici www.hrvzz.hr i Facebook stranici www.facebook.com/HrvatskaZajednicaZupanija.

Podsjetimo, prva koja je ugostila nagrađene fotografije u 2016. godini bila je upravo Zadarska županija. Fotografija Leonarda Kvarantana, koja prikazuje morski krajolik Zadarske županije i fotografija Ivane Skoblar čarobnog zalaska sunca kod Crkve Sv. Križa u Ninu našle su se među nagrađenim radovima.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.