FOTOGALERIJA Prvenstvo Hrvatske u futsalu za žene u Zadru FOTOGALERIJA Prvenstvo Hrvatske u futsalu za žene u Zadru
Polovičnog su učinka djevojke iz MNK Futsal Super Chicks nakon rva dva kola Prve Hrvatske malonogometne lige. Čiksice su na otvaranju tek boljm igrom... FOTOGALERIJA Prvenstvo Hrvatske u futsalu za žene u Zadru

Polovičnog su učinka djevojke iz MNK Futsal Super Chicks nakon rva dva kola Prve Hrvatske malonogometne lige. Čiksice su na otvaranju tek boljm igrom u drugom poluvremenu savladale debitantice Vrbovec (3:1). Da to nije ona ekipa od lani, koja je puno oslabljena i još nedovoljno uigrana pokazao je poraz od MC Plus (3:0). Jedina koja odskače je Sanja Sabo, golman naše reprezentacije.

 

Kozakiv stopostotni

Zagrebački Kozakiv poslije dvije utakmice ima isto toliko pobjeda. Splitskog Hajduka, čije su igračice članice NK Marjan, Kozakiv je deklasirao 7:4. Kozakiv je i u drugoj golijadi slavio i to 6:4 protiv Mirlović Zagore. U najzanimljivijem susretu sa najviše preokreta. Sva četiri gola za Zagoru je dala Marija Lovrić. Kozakiv ima i najboljeg strijelca, sa šest golova to je Slovenka Laura Škvorc iz Krškoga.

 

 Favoriti ostali isti

Braniteljice naslova Split Tommy, viceprvakinje zagrebački Alumnus i MC Plus iz Stupnika igrom i prezentacijom opravdali su statuse favorita. Splićanke u svojim redovima imaju tri igračice “Čiksa” od lani (Mihaela Horvat, Andrea Valušek i Tea Pedić), koje su prevaga. Alumnus odskače igrom gdje dominira kvaliteta sustava i kolektiva. Dok ponajbolje individualce ima MC Plus, što je ekipa iz Stupnika potvrdila remijem (3:3) u zagrebačkom derbiju protiv Alumnusa.

 

Revija Donata i Vrčeva

Djevojčice do 14 godina iz ženskih nogometnih klubova Donat i Vrčevo, svojom revijalnom utakmicom dale su doprinos svečanom otvorenju PH. Štoviše, najmlađe igračice Vrčeva, curice od 10 godina prilikom defilea ekipa nosile su table sa natpisima ekipa sudionica. U funkcionalnoj i dobro opremljenoj dvorani OŠ Zadarski otoci, uz lijepu posjetu, 2. PH u malom nogometu za žene otvorio je Božidar Miletić novi izbornik ženske nogometne reprezentacije Hrvatske.

 

Rezultati prvog dana

Futsal Super Chicks – Vrbovec 3:1, MC Plus – Alumnus 3:3, Hajduk – Kozakiv 4:7, Rijeka – Split Tommy 1:10, Futsal Super Chicks – MCPlus 0:3, Mirlović Zagora – Kozakiv 4:6, Alumnus – Hajduk 10:2.

Danas pet utakmica

Lani je odustao Osijek, ove godine Istra. Umjesto deset najavljenih, sudjeluje neparnih devet ekipa, čime je raspored doživio preinake. Čiksice danas u 14 sati imaju  prigodu za pobjedu nad skromnim Hajdukom. Raspored današnjih utakmica: Split Tommy – Mirlović Zagora (10 sati), Kozakiv – Rijeka (11), ,MC Plus – Vrbovec (12), Rijeka – Alumnus (13), Futsal Super Chicks – Hajduk (14).

 

Piše: Robert Zorić
Foto: Mate Komina

FOTOGALERIJA Prvenstvo Hrvatske u futsalu za žene u Zadru

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.