GALERIJA Priprema Hrvatske atletske reprezentacije na Višnjiku GALERIJA Priprema Hrvatske atletske reprezentacije na Višnjiku
U Zadru, odnosno na kompleksu otvorenih sportskih terena u ŠC Višnjik, trenutno je na pripremama atletska reprezentacija Hrvatske. Prošlogodišnjim otvaranjem atletske staze i izgradnjom... GALERIJA Priprema Hrvatske atletske reprezentacije na Višnjiku

U Zadru, odnosno na kompleksu otvorenih sportskih terena u ŠC Višnjik, trenutno je na pripremama atletska reprezentacija Hrvatske.
Prošlogodišnjim otvaranjem atletske staze i izgradnjom nove suvremene trim staze ŠC Višnjik je od strane Izvršnog odbora Hrvatskog atletskog saveza na čelu s predsjednikom Ivanom Veštićem proglašen centrom za pripreme atletske reprezentacije.
Uz nedavnu nagradu koju je ŠC Višnjik primio od strane Hrvatskog atletskog saveza za izniman doprinos u razvoju atletske infrastrukture, pripreme reprezentacije su još jedan dokaz o idealnim uvjetima koje Višnjik nudi, atletičarima za pripreme, a najmlađima priliku za upoznavanje sa svim atletskim disciplinama.
U Zadru na pripremama od 2. do 8. travnja trenutno boravi 70 atletičarki i atletičara pod vodstvom izbornika u svim selekcijama. Od atletičara tu su uz sve ostale, skakač u dalj i trostruki državni prvak (prepone, troskok, dalj) Sanjin Šimić, Marino Bloudek europski juniorski prvak na 800 metara te trener hrvatske zlatne olimpijke Sare Kolak Andrej Hajnšek.

Hrvatska atletska reprezentacija na pripremama (7)

Hrvatska atletska reprezentacija na pripremama (6)

Hrvatska atletska reprezentacija na pripremama (5)

Hrvatska atletska reprezentacija na pripremama (9)

Hrvatska atletska reprezentacija na pripremama (8)

Hrvatska atletska reprezentacija na pripremama (11)

Hrvatska atletska reprezentacija na pripremama (10)

Hrvatska atletska reprezentacija na pripremama (13)

Hrvatska atletska reprezentacija na pripremama (2)

Hrvatska atletska reprezentacija na pripremama (12)

Hrvatska atletska reprezentacija na pripremama (1)

Hrvatska atletska reprezentacija na pripremama (4)

Hrvatska atletska reprezentacija na pripremama (3)

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.