General Gotovina posjetio dom umirovljenika i do suza dirnuo korisnike General Gotovina posjetio dom umirovljenika i do suza dirnuo korisnike
Nova zanimljivost vezana uz umirovljenog generala Rojsa koji odrađuje rad za opće dobro u Domu umirovljenika Ksaver očituje se u tome što ga je... General Gotovina posjetio dom umirovljenika i do suza dirnuo korisnike

Nova zanimljivost vezana uz umirovljenog generala Rojsa koji odrađuje rad za opće dobro u Domu umirovljenika Ksaver očituje se u tome što ga je jutros došao posjetiti njegov prijatelj, također umirovljeni general Ante Gotovina.

Zajedno su pozirali s jednim djedicom iz staračkog doma koji ima 102 godine, a od samog Rojsa doznajemo kako mu je u petak gotov rad za opće dobro.

Doznajemo i kako je gospodin Šurina (djedica sa slike) dobio i poljubac od Gotovine te mu nakon toga rekao da ‘sada može umrijeti’.

(Foto: Vijesti.hr)

“Dok ste bili u Haagu, više je suza bilo proliveno za generalima, nego što je Savom proteklo vode. Obilazli su me skoro svi generali, do sada njih preko 25”, također je poručio Gotovini.

Ljubo Ćesić Rojs je inače 20. veljače proslavio 60. rođendan, a tom je prilikom od  bivšeg dugogodišnjeg predsjednika mladeži HDZ-a Višeslava Dokoze iz Starigrada Paklenice dobio tortu sa zanimljivom posvetom.

(Foto: Vijesti.hr)

“Ipak sam ja počasni građanin Starigrada  Paklenica”, poručio nam je Rojs.

Izvor: Vijesti.hr

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.