GLASOVAC: Odakle Nakiću obraz zloupotrebljavati bolnicu u predizborne svrhe? GLASOVAC: Odakle Nakiću obraz zloupotrebljavati bolnicu u predizborne svrhe?
Nakon što su se jutros na svečanosti primopredaje novog CT uređaja u Općoj bolnici Zadar okupila čak četvorica ministara aktualne tehničke Vlade, Dario Nakić,... GLASOVAC: Odakle Nakiću obraz zloupotrebljavati bolnicu u predizborne svrhe?

Nakon što su se jutros na svečanosti primopredaje novog CT uređaja u Općoj bolnici Zadar okupila čak četvorica ministara aktualne tehničke Vlade, Dario Nakić, Tomo Medved, Anton Kliman i Miro Kovač, te zadarski kandidati HDZ-a za Sabor, reagirala je Sabina Glasovac, predsjednica Gradakog odbora SDP-a Zadar i druga na listi Narodne koalicije za IX. izbornu jedinicu.

“Nisam znala do danas da se u bolnici održavaju skupovi HDZ-a na kojem su pojavljuju i predstavljaju HDZ-ovi zadarski kandidati s liste za Sabor. Ministar Nakić koji je zadarsku bolnicu ostavio u dugovima ima obraza zloupotrebljavati ju u predizborne svrhe! Zaboravlja da je htio u ovih osam mjeseci po naputku HDZ-a privatizirati zdravstvo, uvesti harač na hitnom prijemu, povećati cijenu dopunskog osiguranja i povećati participaciju. Da sam novinarka pitala bih Nakića samo jedno pitanje: “Hoće li ovaj CT raditi i biti u funkciji za sedam dana, nakon izbora?” Znam zašto bih ga to pitala. Saznat će uskoro i zadarska javnost. Dobro pogledajte ova lica. Posebno Nakića i Kalmetu. Vjerujete li im? U nedjelju, između ostalog, odlučujemo hoćemo li da nam zdravstvo vodi Nakić ili Varga. Hoćemo li Nakićevu privatizaciju ili Vargino javno dostupno zdravstvo? Biramo između Nakićeve vizije zdravlja dostupnog samo bogatima i Varginog koncepta zdravlja za sve! Između Nakićevih novih nameta i harača u zdravstvu i Varginog sustava bez novih poreza na bolest. Zdravlje je bitno, a bolest se ne smije oporezivati.” – napisala je Sabina Glasovac ma svom Facebook profilu.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.