GLASOVAC PROZVALA VODOVOD ZBOG NEZAKONITIH RADNJI Kalmeta branio direktora Mateka GLASOVAC PROZVALA VODOVOD ZBOG NEZAKONITIH RADNJI Kalmeta branio direktora Mateka
Na samom početku aktualnog sata sjednice Gradskog vijeća Grada Zadra SDP-ova vijećnica Sabina Glasovac iznijela je niz kritika na račun Vodovoda. “Vi ste potvrdili... GLASOVAC PROZVALA VODOVOD ZBOG NEZAKONITIH RADNJI Kalmeta branio direktora Mateka

Na samom početku aktualnog sata sjednice Gradskog vijeća Grada Zadra SDP-ova vijećnica Sabina Glasovac iznijela je niz kritika na račun Vodovoda.

“Vi ste potvrdili mandat direktoru Tomislavu Mateku unatoč katastrofalnom stanju u Vodovodu. Gubitak vode je ogroman, preko 70 posto, tamo se zapošljavaju nove osobe na nezakonit način i unutar firme vlada užasna atmosfera.” – kazala je Glasovac, na što je Kalmeta odgovorio:

“Potvrdio sam mandat Mateku jer na osnovu mojih saznanja, onog što sam vidio u papirima, te što je rekao Nadzorni odbor. Ja predlažem da vam damo pismeni odgovor o stanju u Vodovodu, pa ćete vidjeti rezultate. Mislim da nepotizma i nezakonitih radnji nema. Matek je stručan čovjek.” – kazao je Kalmeta.

Glasovac je odgovorila da joj netreba pisani odgovor.

“Tamo postoje nezakonite radnje, postoje sporovi i kazne koje mi plaćamo, a ne Matek.” – kazala je.

Kalmeta joj je odgovorio da je provjerio i da nikakva kazna nije plaćena.

Glasovac je kritizirala i odluku da se remont morskih orgulja provodi u ovo doba, a ne ranije, kada je u Zadru boravilo manje gostiju

Kalmeta je odgovorio:

“Što se tiče titule top destinacije, mi je moramo opravdati, te se radi na nizu projekata i manjih stvari. Top destinacija je postao jer se godinama vodi jedna sustavna politika oko turističkog razvoja.

Što se tiče morskih orgulja  slažem se da bi bolje bilo da je remont obavljen prije nego sada. Raspisan je natječaj i oko toga smo izgubili vrijeme. No orgulje će biti gotove za 10 dana.” – naglasio je gradonačelnik.

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.