GRAĐANI OGORČENI: Voda nam je prljava i neupotrebljiva! GRAĐANI OGORČENI: Voda nam je prljava i neupotrebljiva!
Redakciji portala Kalelarga info obratio se Ivan Šarić, stanar zgrade u Ulici Sv. Vinka Paulskog, želeći se požaliti na prljavu vodu. Poslao nam fotografije... GRAĐANI OGORČENI: Voda nam je prljava i neupotrebljiva!

Redakciji portala Kalelarga info obratio se Ivan Šarić, stanar zgrade u Ulici Sv. Vinka Paulskog, želeći se požaliti na prljavu vodu.

Poslao nam fotografije iz kojih se vidi da iz špine u umivaoniku teče voda smeđe boje.

“Došao sam doma s posla i ušao u kadu da ću se otuširati. Imao sam što vidjeti kad sam pustio vodu. Zgrozio sam se! Izašao sam iz kade, pustio vodu iz drugih špina i svugdje je bilo isto.  Držao sam tako 5 minuta, voda je tekla i imala sve ružniju smeđu boju.” – istaknuo je Šarić dodajući kako je nakon toga spremio se i otišao kod prijatelja u Poličnik i tamo se otuširao, te krenuo za Zagreb gdje poslovno mora biti u popodnevnim satima.

“Sramota je da plaćamo takvu vodu. Isto misle i moji susjedi s kojima sam razgovarao. Ako je negdje došlo do nekog kvara, mogli su nas obavijestiti o tome. Čitam portale, pa nigdje nisam nikakvu najavu pročitao.” – kazao je Šarić.

Pokušali smo dobiti komentar iz Vodovoda, međutim rečeno nam je kako direktora Tomislava Mateka nema jer je prošlo njegovo radno vrijeme, a ni nikoga iz Uprave.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.